• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardima ihtiyacım var . Hamile miyim degil miyim anlamiyorum?

Sevgiliniz boşalmadiysa hamile kalma ihtimalin iz %1 sanıyorum bu da imkansıza yakın demek ilk ilişkiniz ise kızlık zarı yirtilmasindan kaynaklı 1 haftaya yakın kanama görülebilmektedir .

Ayrıca ertesi gün hapı aldıysanız zaten hamile kalmanız çok çok zor

Peki karin sisligim neden olabilir gerildigimde kaslarim gereginden fazla can yakiyor.
Zaman zaman karın şişliği olabilir bu farklı her nedenden kaynaklanabilir eğer yinede supheniz varsa bir idrar testi alıp evde yapabilirsiniz adetiniz geciktiyse

adetim martın 23.unde bitti ve bu haftalarda olmam gerekirdi ella hapı acaba regl geciktirmismidir? Onu dusunuyorum. Ve göğüslerim asiri hassas
Adet dönemi yaklaşırken de göğüsler çok hassaslaşıyor ya olmak üzeresindir belki. Kafana taktığın için adetin geçer büyük ihtimal ama bir idrar testi yap sen rahatlamak için ben iki defa denedim birinde 12 gün birinde 7 gün günüm geçti testi yapıp kafamı rahattıktan saatler sonra adet oldum

Bende 5 6 yaşlarındayken beni leylekler getirdi zannederdim. Ama işin aslı öyle değilmiş duyunca babama baya bi kırılmıştım.
Yahu siz şaka mı yapıyorsunuz akıl yaşınız kaç Allah rızası için?
O sıvı olmadan Hazreti Meryem gibi Allah tarafından karnına bebek mi koyuldu zannediyorsunuz nedir ? Az akıllı olun gözünüzü seveyim yaşıtlarınızın çocukları askere gitti.

Back