KIZLAR ACİL YARDIM...

Elem7891

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
192
161
5 yada 6 gün evvel eşimle ilişkiye girdik...Tam hamile kalma dönemime getirdim bu akşam wc den çıktıktan hemen sonra rahmim de bi acı bıçakla deşiliyo gibi kasılma karışık bir his 15 20 dakika sürmedi acaba bebeğim rahmime mi yerleşiyo bilgisi olan varsa aynı şeyi yaşayanlar yardımcı olursanız sevinirim...

Cnm bunu bilemeyiz ki..! Keske olsa da boyle birsey bilsek :KK43:
Ilk defa deniyorsaniz psikolojik olarak herseyi hamilelige baglaman normal.
Agrilari cok kafana takmamaani oneririm sonradan hayal kirikligi yasamaman icin. Ama insallah oyledir

Bence bunu gebeliğe yorumlama vajinal iltihap da olabir ben de regli olmaya yakın zamanda öyle kasılma acıma yanma gibi şeyler oluyordu

5 yada 6 gün evvel eşimle ilişkiye girdik...Tam hamile kalma dönemime getirdim bu akşam wc den çıktıktan hemen sonra rahmim de bi acı bıçakla deşiliyo gibi kasılma karışık bir his 15 20 dakika sürmedi acaba bebeğim rahmime mi yerleşiyo bilgisi olan varsa aynı şeyi yaşayanlar yardımcı olursanız sevinirim...
İnşallah istediğin gibi olur ama sanki 5 6 günde bu belirtilerin Bebek'le ilgili olması biraz zayıf :KK43: ;( ama inşallah ben yanılırım ve sen güzel haber verirsin :) ❤️

dollenme islemi 6 ile 12 gun suruyor ve buzmnda belirti olmaz dollenmeden somra bebek yerlesir bence fazla dusunerek psikolojikman belirti yasamayin. insallah bebeginiz gelir

5 yada 6 gün evvel eşimle ilişkiye girdik...Tam hamile kalma dönemime getirdim bu akşam wc den çıktıktan hemen sonra rahmim de bi acı bıçakla deşiliyo gibi kasılma karışık bir his 15 20 dakika sürmedi acaba bebeğim rahmime mi yerleşiyo bilgisi olan varsa aynı şeyi yaşayanlar yardımcı olursanız sevinirim...[/Q
Hamilelik belirtisi için çok erken adetinizin gecikmesini bekleyin sonra da test yapın. Allah tez zamanda nasip eder inşallah..

Tesekkur ederim arkadaşlar cevaplarınız için hamile olanlarımız sağlıklı sağsalim kucağına alır inşallah benim gibi olmaya çalışanlara da Rabbim yardım etsin sabır versin çok zormuş valla...:110::anne:

Tesekkur ederim arkadaşlar cevaplarınız için hamile olanlarımız sağlıklı sağsalim kucağına alır inşallah benim gibi olmaya çalışanlara da Rabbim yardım etsin sabır versin çok zormuş valla...:110::anne:

Psikolojik olucağı heycan dan aklıma bile gelmedi ne kadar değişik düşünceler için de oluyomuş insan...

Cnm bunu bilemeyiz ki..! Keske olsa da boyle birsey bilsek :KK43:
Ilk defa deniyorsaniz psikolojik olarak herseyi hamilelige baglaman normal.
Agrilari cok kafana takmamaani oneririm sonradan hayal kirikligi yasamaman icin. Ama insallah oyledir

Hayal kırıklığı iki kere yaşadım alıştım artık morelimi düzgün tutuyorum morel de çok etkiliyo cnm...

Enfeksiyon kapınca da böyle ağrılar sancılar oluyor.Dikkat etmek lazım.genelde böyle belirti göstermez hemen ama hayırlısı inşallah.Birde piskolojik olarak çok takma kafana şartlama kendini.Ozaman da tutmayabiliyor .Hakkında hayırlısı inşşallah.Bir de böyle şüphen var mağdem kesinlikle çok iyi korun dikkat et kendine

Enfeksiyon kapınca da böyle ağrılar sancılar oluyor.Dikkat etmek lazım.genelde böyle belirti göstermez hemen ama hayırlısı inşallah.Birde piskolojik olarak çok takma kafana şartlama kendini.Ozaman da tutmayabiliyor .Hakkında hayırlısı inşşallah.Bir de böyle şüphen var mağdem kesinlikle çok iyi korun dikkat et kendine

Tesekkür ederim yardımcı oldu dediklerin enfeksiyonum var gibi ama tedavi olmuştum bebeğimiz olsun da inşallah hayırlısı Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah...

hamilelğin ilk 2 ayı aşırı kasılma ve karın aağrım oldu rahime yerleşme sırasında herkesde aynı şekilde görülmez ama bende öle olmuştu

Ağzının duası inşallah canım Rabbim büyük çok istiyorum...
inşallah canım benim Rabbim bigününü yazmış onun en erken zamanda kucağına alırsın inşallah sen namazını kıl duanı et ne zamandır evliisn ne zamandır olmasını bekliyorsun sen şimdi

inşallah canım benim Rabbim bigününü yazmış onun en erken zamanda kucağına alırsın inşallah sen namazını kıl duanı et ne zamandır evliisn ne zamandır olmasını bekliyorsun sen şimdi
3 yıldır birlikteyiz 2 senedir de evliyiz anca istedik 3 aydır deniyoruz cnm ama iltihabım vardı tedavi oldum o yuzden aksadı...

X