Nefes almadan yazdim bildigin ondandir :)Hic mi nefes almadan yazdin bi nokta bi paragraf bırakır insan sesli harfleride yutmuşsun
Olgun insanlar olmamanızın nedeni yaştır umarım.
Boyle seylere takiliyolarmi diyosun :)Bari arada bir iki noktalama işareti kullansaydın ayıp olmasın diye :)
Neyse olur arada böyle, çok kafana takma. Demek ki daha açılacak cesareti bulamamış kendinde.
Bir de sen enişte muhabbetine kızmışsın da ben saflığımdan eski sevgilime daha ilişkimizin adını koymadan önce "ya kardeş olsaydık" gibi bir cümle kurmuştum. Çocuk da tam bana açılacakmış. Sırf o cümlemden dolayı 3 ay ertelemiş
Ignelemek icinmi yaziyosunuz ?
Dolaylı yoldan yaşlarınızı sordum diyelim.
Aynennnnn daha uzatmanin anlami nedir ? Ne yapmam lazim sizce su durumdaHer şey ortadayken mırın kırın edenlere sinir olurum.
Şu durumda önünüze bakmanız lazım.Aynennnnn daha uzatmanin anlami nedir ? Ne yapmam lazim sizce su durumda
Kesinlikle beklememin bi anlami yokki ortada adi konmus bisey yok ama ben bu knuyu nasil acicam bunu onun soylemesi gerekmezmii ?? Ben acik acik dedim. Baska birini bulmamam icin bi sebep varmi dye sordum ? O duzgunce bi cevap vermediŞu durumda önünüze bakmanız lazım.
Seviyorsa seviyorum diyecek, demiyorsa insanların aylarını-yıllarını çalmaya kimsenin hakkı yok.
Diyelim ki askere gidip geleyim o zaman adını koyarız diye düşünüyor, onu da söyleyecek.
Ne bu yani neyiniz olduğu belli olmayan adamın asker yolunu mu gözleyeceksiniz
Yani ya yedekte tutuyor ya da şimdilik bir şey istemiyor, başka açıklaması yok gibi...Kesinlikle beklememin bi anlami yokki ortada adi konmus bisey yok ama ben bu knuyu nasil acicam bunu onun soylemesi gerekmezmii ?? Ben acik acik dedim. Baska birini bulmamam icin bi sebep varmi dye sordum ? O duzgunce bi cevap vermedi
25 yasinda bir adam. lafi dolandirmista dolandirmis.
2 ay cok kisa bir süre ama ben askerdeyken eniste bulma laflari da neyin nesi
duygusal anlamda görüstügü bir kizin yanina laftada olsa nasil baska birini yakistirir
hayir gelmez böylelerinden
Bunu ogrenebilirmii sizce ? ağzından nasil laf almaliyim ? nasil yaklasmaliyim ??Yani ya yedekte tutuyor ya da şimdilik bir şey istemiyor, başka açıklaması yok gibi...
Kesinlikle dogru bi tarafim boyle diyor.. ama diger tarafimin icin gidiyor niye boyle oldu ? E artik soylesin dye dye kendimi yiyorum