buraya daha öncede yazmıştım erkek arkadaşım kürt ikimizde öğretmeniz doğunun bir ilçesinde ve sevgilim o ilçeden. ailem evlenmemize izn vermiyordu daha doğrusu annem istemiyordu. batıya tayin istesin olur dedi babam ve erkek arkadaşım tayin istedi hatta tercihlerini ben yaptım ama bi yer çıkmadı o da ne yapsam yaranamıyorum ailene diyo ayrılmayı düşünüyo . ailemide ezip geçemiyorum sevgilimden de vazgeçemiyorum
Bir sorun olursa ailesine dönemez ama öyle bir durumda.. Kültür farkı yoksa, ailesi sizin kafa yapınızdaysa devam edin ama değilse aileniz istemediği için çok ezebilirler sizi.
Size söyle söyliyim benim babamda Batman'dan göç edip gelmis ailem bulunduğu yerde çok sevilen sayılan bir aile gelenek Görenekler deseniz hani içine girmek gerek hatta babam gelinimızi doğuya gezmeye goturdu ben böyle şu yaşıma kadar böyle misafir karşılanıp sevildigni görmedim dedi erkek arkadaşınız gelmek zorunda değil bence sizin ikinizin ne istediğ onemli ve şunuda söyliyim Kürtler , dogulular eşlerine çok düşkün ve bağlı olurlar sevdimi adam gibi derler ya size kalmış artik
Genelde ailelerin antenleri doğru çıkar. Peki siz ne düşünüyorsunuz ailesi hakkında? Sonuçta evlendiğinizde ailesiyle de evleniyorsunuz mecburen. Doğulular aileye düşkün olurlar.
Siz gercekten sevdiginixe eminmisiniz yani gercekten sevseydiniz eekek arkadasiniz ayrilik sinyalleri verdigi dakika taaruza gecerdiniz yani gercek ask varsa onemli olan sizin kalbiniz hisleriniz soyle soyliyim sayet tercih yaptiniz yada yapmak zorunda birakildiniz ailenizle es adayinizla diyelim farzedelim ailenizi sectniz ileriki hayata da mutlu olamadiniz diyelim bu sefer de omur boyu kendinizi suclar ailenizi sebep gorursunuz yok es adayini sectiniz de mutlu olamadiniz en azindan ben taptim dersiniz bu sadece bir ornekti oyuzden kendi kalbiniz hisleriniz vr kendinize sorun hep gercekten seviyorumuyum yapabilirmiyim bu uyarmi burda kalirsam mutlu olurmuym falan birde daimi mi kalincak o koyde
Bende kürtm nedir bu Türk kurt ayrımı anlamıyorum ailen tamamen yanlış düşünüyo bizde Türk gelin aldık herkez memnun ve mutlu sen sevgilini seviyorsan kimseyi dinleme derim
Genelde ailelerin antenleri doğru çıkar. Peki siz ne düşünüyorsunuz ailesi hakkında? Sonuçta evlendiğinizde ailesiyle de evleniyorsunuz mecburen. Doğulular aileye düşkün olurlar.
Genelde kendilerinden gelin isterler.. Sizi bastırırlar.. Nereden biliyorsun dersen bir dönem aralarında çalıştım.. Küçük oğulları İzmir'li bir kızla konuşuyordu. Ailesi neler neler yaptı ben biliyorum. Bir de evlenmeden.. Arkalarından etmediği laf kalmadı. Sonunda ayrıldılar. Şimdi kendilerinden kız bulmuşlar.Bir de bu aile İzmir'de yaşıyor.