Çocuk Hastalıkları kizlar acil yardim!!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nezy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
88
1
43
korktugum basima geldi. 6 aylik kizim var ek gidalara basladim iki hafdadir ek gida veriyorum verirken soluk borusuna kacmazmi en cok korktugum iki ayagam bir babuca dolandi morardi bozardi cocugu kendine getirenede kadar neler cektim esimde aksi gibi evde yoktu doktorumda bur hafta tatilde kapali muanesi kizlar bur konuda ne yapilmali bana yardimci olun ek gidalari felan kestim mama veriyom ne cok korkuyordum ya nefes borusuna kacmasini basima geldi:KK43:(( BUR COK TEHLIKELIMIDIR YA BILGISI OLAN VARMI SIZINDE basiniza geldimi ?? PAYLASIMLARINZA IHTIYACIM VAR

benim bebeğim 1 yaşında olduğu halde ben ona hala fazla katı olan besinleri veremiyorum hemen tıkanıo allahtan benimki kusarak atabiliyor...canım bu konuda tek söyleyebileceğim bir doktora başvurana kadar mama ile beslemen bebeğini:emir_bebek:

Ek gıdalara geçerken besinleri püre haline getirmenizi tavsiye ederim
Bu şekilde soluk borusuna kaçmaz:)

benim bebeğim 1 yaşında olduğu halde ben ona hala fazla katı olan besinleri veremiyorum hemen tıkanıo allahtan benimki kusarak atabiliyor...canım bu konuda tek söyleyebileceğim bir doktora başvurana kadar mama ile beslemen bebeğini:emir_bebek:

ya ne kötüymüs bur durumda ölen bile varmis allah vermesin cümlenin evladini korusun rabbim düsünmesi bile kötü :KK43:( NE YAPILMASI gerekiyor acaba senin cocuk tikandigi zaman ne yapiyorsun?

dedim ya ben 1 yaşındaki çocuğa bile hala yoğurt,muhallebi,bebe büskivisi,çorba,gibi şeyler veriyorum..bi keresinde patates püresi yedireyim dedim çocuğun boğazına tıkandı yutamadı mosmor oldu hemen tek kolumun üzerine yatırıp sırtına diğer elimle 3 kez vurdum ve boğazındaki ağzına gelince parmağımı sokup istifar ettirdim...bende senin gibi çok korkmuştum ama çocuklarda genelde oluyor böle şeyler sende benim gibi boğazından kayıp gidecek şeyler yedir istersen bir de doktora danış:1hug:

ilk zamanlar püreden ziyade daha sulu kıvamda vermenizi tavsiye ederim çok geçmiş olsun

X