Kızlar acil yardım

Canım kese nasıl görünüyor acaba gelişme göstermiş mi ilki öğrendiğimden itibaren

Canim bence başka doktora daha görün kalp atışı 8 haftalikta duyulan var bence bekleyin
canım başka doktora gittim oda geç döllenme olduğunu şuan daha 6 haftalık olduğunu 1 hafta daha beklemek gerektiğini söyledi 2 ayrı doktor iki ayrı yorum yaptı

Aşkım bende de kalp atışı yok birisi diyor aynı haftasında kaldı birisi de dedi daha çok erken 1 hafta daha bekleyelim dedi

Canım kaç haftalık olduğun belli mi benimde başta kese boştu sonradan oluştu bu seferde kalp atışı inşallah biz ve bekleyen herkese nasip olur
Senin kaç haftalıkken boştu sonra kaç haftalıkken oluştu bı Dr farklı söylüyor biri farklı bir 7 haftalık dedi biri 6 haftalık dedi kafam Allah bullak

Senin kaç haftalıkken boştu sonra kaç haftalıkken oluştu bı Dr farklı söylüyor biri farklı bir 7 haftalık dedi biri 6 haftalık dedi kafam Allah bullak
Canım kese boşken hafta ölçemedi sonra dedi embriyo ne zaman oluşursa haftayı o belirler sonra oluştu 6 haftalık dedi 10 gün bekleyelim dedi 10 gün bekledik gene kalp atışı olmadı kürtaj dedi başka doktora gittim belki tahminden daha küçüktür kıyamadım herhangi bi sıkıntım yok 1 hafta daha beklesem bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…