Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolk kesesi var dedi hafta kalp atışı için çağırdı duymassa ozamn sorun var dediBazı usg lerde net görüntü vermiyor ama hekimin demiş olması lazım bebek oluşmuş işte bir hfta sonra kalp atımı için gel fln diye
Yolk varsa kötü ihtimaller epey düşer, stres yapmaYolk kesesi var dedi hafta kalp atışı için çağırdı duymassa ozamn sorun var dedi
İnşallah saol teşekkür ederimYolk varsa kötü ihtimaller epey düşer, stres yapma![]()
Allah'ın izniyle kalp atışını duyarız inşallahİnşallah saol teşekkür ederim![]()
Benimde adet tarihimle hamilelik 1 hafta geriden geliyor İnşallah Allah'ın izniyle bebislerimizin kalp atışini duyarızCanım bende polikistik överim adetlerim düzensiz olduğu için hamilelikle adet tarihim tutmuyor öğrendiğim gün vajinal ultrason yapıldı kese var içi boş sonra ki hafta gittim kese büyümüş embriyo oluşmuş bu seferde kalp atışı için bekliyoruz bende 6 haftalık kalp atışını duyamadım bekliyorum şuanda kontrol gününü
İnşallah canım benim benim yarın kontrolüm var inşallh duyarız ikimizde sen gittin mi kontroleBenimde adet tarihimle hamilelik 1 hafta geriden geliyor İnşallah Allah'ın izniyle bebislerimizin kalp atışini duyarız![]()
Bende pazartesi gidicem duydunuz mu kalp atışınıİnşallah canım benim benim yarın kontrolüm var inşallh duyarız ikimizde sen gittin mi kontrole![]()
Canım biz bugünde kalp atışı duyamadık doktor kürtaj olamamı söyledi eşim bi doktora daha gitmeyi düşünüyor hemen karar vermek sağlıksız diye düşünüyorBende pazartesi gidicem duydunuz mu kalp atışını![]()
Bencede mantıklı başka doktora daha görünün hemen 1 doktorun lafına bakmayın sizin kaç haftaliktiCanım biz bugünde kalp atışı duyamadık doktor kürtaj olamamı söyledi eşim bi doktora daha gitmeyi düşünüyor hemen karar vermek sağlıksız diye düşünüyor
Canım ben polikistik överim adetim düzensiz olduğu için ne zaman hamile kaldığımı hesaplayamıyoruz ilk hafta gittim kese boş daha embriyo oluşmamıştı doktor boş gebelik gibi dedi bi hafta sonra gitti. Kese büyümüş güzel yerleşmiş embriyo oluşmuş kalp atışı yok dedi 10 gün daha bekleyeyim diye bu hafta gittim kesenin aynı olduğunu embriyonun yanında beslenme yerinin olduğunu ama bebegin halen cansız olduğunu kalp atışımın olmadığını kürtaj olması gerektiğini söylediBencede mantıklı başka doktora daha görünün hemen 1 doktorun lafına bakmayın sizin kaç haftalikti
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah bende pazartesi gidicem inşallah kalp atışını duyarim ne olur dua edin kızlarCanım ben polikistik överim adetim düzensiz olduğu için ne zaman hamile kaldığımı hesaplayamıyoruz ilk hafta gittim kese boş daha embriyo oluşmamıştı doktor boş gebelik gibi dedi bi hafta sonra gitti. Kese büyümüş güzel yerleşmiş embriyo oluşmuş kalp atışı yok dedi 10 gün daha bekleyeyim diye bu hafta gittim kesenin aynı olduğunu embriyonun yanında beslenme yerinin olduğunu ama bebegin halen cansız olduğunu kalp atışımın olmadığını kürtaj olması gerektiğini söyledi
Amin inşallah canım benim sende inşallah güzel haber alırsınİnşallah canım benim benim 6 yaşında bi oğlum var Allah sağlık versin neden böyle oldu hiç bi bilgim yok farklı bi doktora daha görüneceğim sende dua et İnşalalh hayırlı güzel haberler alırım dilerim sende kalp atışını duyar sağlıkla ilerler gebeliğin Allah kucağına almayı nasip etsin canım![]()
İnşallah canım inşallahSağol canım Allah razı olsun güzel düşüncenden dolayı inşallah güzel mesajlar yazarız buraya![]()
Canim bence başka doktora daha görün kalp atışı 8 haftalikta duyulan var bence bekleyinCanım ben bugün kontrole gittim halen kalp atışı yok dedi doktor sağlıksız görünüyor kürtaj yapalım dedi eşimde başka doktora daha görün ona göre karar verelim tek doktora tabi kalmaya gerek yok dedi ulturason görüntümü de göndereyim