3 gün geçti canım, erken gebelik testi yaptım 2 kere ama o da negatifhamile olsan bile tesde cikmaya bilir bazen gec cikiyo adet gunun gecsin yine test yap imsallah cikar
belki daha cikmiyo bi kac gun sonra cikar bende 7 ci haftada cikti adetimden cok gecmisti sabah test aksam test bi gun sabah cikmadi aksam cikti3 gün geçti canım, erken gebelik testi yaptım 2 kere ama o da negatif
Bir kaç gün daha bekleyip tekrarlayın bence. Benim de 3 gün sonra çıkmayıp daha sonra çıktığı olmuştuKızlar merhabalar, kafamı kurcalayan bir şey var yardımcı olursanız çok sevinirim. 24 Mart'ta son adetimi oldum. Ovülasyon gününü takip ediyorum Nisan'ın 4 ila 11 arası olarak gösteriyor ve bu tarih aralığında 4 kere birlikte olduk eşimle. Normalde 24 Nisan da regl olmam gerekiyor ama henüz olmadım. Arefe gününden beri hafif bir batma tarzı kasık ağrım oluyor, göğüs hassasiyeti hiç yok. Normalde regldan 1 hafta önce kasık ağrım ve göğüs hassasiyeti olurdu ama şuan reglim 3 gün gecikti hala yok. Salı günü ve bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hamile miyim değil miyim beni bir aydınlatın lütfen
Tamam bekleyeyim o zaman teşekkür ederimbelki daha cikmiyo bi kac gun sonra cikar bende 7 ci haftada cikti adetimden cok gecmisti sabah test aksam test bi gun sabah cikmadi aksam cikti
Tamam çok teşekkür ederim ilginiz içinBir kaç gün daha bekleyip tekrarlayın bence. Benim de 3 gün sonra çıkmayıp daha sonra çıktığı olmuştu
Bir kaç gün daha bekleyip bu sefer de onu yapayım o zaman teşekkür ederimNormal kaset test yapın erken gebelik testleri yanlış sonuç verebiliyor
Adet oldun mu canım ya da kan verdin miBir kaç gün daha bekleyip bu sefer de onu yapayım o zaman teşekkür ederim
Merhabalar kızlar benim sorumada bakabilirmisinizNormal kaset test yapın erken gebelik testleri yanlış sonuç verebiliyor
Adet olmadım canım, her ay düzenli adet olmama rağmen olmadım, doktorum alttan muayene etti yumurtalık tembelliği var dedi. Adet sökücü ilaçlardan verdi onu kullandımAdet oldun mu canım ya da kan verdin mi