• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar acil yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Laila667

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2019
40
11
18
33
Adetim bugun gelmesi gerek test yapayim dedim sizce nasil gozukuyo?

Eklentiler

• Screenshot_20200229_135221_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20200229_135221_com.whatsapp.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 49
Kuruma çizgisi de olabilir. Kan vermelisiniz. Ben göremedim. 😔

Üzülme toparlan yeni aya odaklan 💪🏻 Dogru zamanda veriyor Allah yapacak bir şey yok. 😔

Hiçbirşey gözükmüyor sanki. Birde naptın sen o çubuğa öyle 😂

Bende görmedim ama inşallah hamilesinizdir sabah ilk idrarla deneyin ve adetinizin en az 2 gün geçmesini böyle olduğu taktirde insanların umutları beklentileri çok kırılıyor malesef 🙏🏻

Hiçbirşey gözükmüyor sanki. Birde naptın sen o çubuğa öyle 😂
Haklisin kuzum hayirlisi
Bende görmedim ama inşallah hamilesinizdir sabah ilk idrarla deneyin ve adetinizin en az 2 gün geçmesini böyle olduğu taktirde insanların umutları beklentileri çok kırılıyor malesef 🙏🏻
Haklisiniz bidaha yaparim ozaman nasilsa alistik😂

Haklisin kuzum hayirlisi

Öyle demeyelim de insanın inancı kılınınca kötü oluyor inşallah rabbim kucağınızı boş bırakmasın 🙏🏻 Benimde tam umudumuz kestiğim ayda hamile kalmıştım ama malesef düşükle sonuçlandı kaç aydır deniyorsunuz ve yaşlarınız çok önemli 🧿

Haklisin kuzum hayirlisi

Ben ilk çocuğum olana kadar 3 ayda her 2 günde bir erken gebelik ve normal gebelik testi alıp duruyordum valla siz hesaplayın artık 😂 pes ettiğim zaman rastgele bi çubuğum kalmıştı bakayım dedim pozitif. İnanılmaz bir durumdu. İnşaAllah sende kavuşursun bebişin sağlıkla sıhhatli huzurla

Ben ilk çocuğum olana kadar 3 ayda her 2 günde bir erken gebelik ve normal gebelik testi alıp duruyordum valla siz hesaplayın artık 😂 pes ettiğim zaman rastgele bi çubuğum kalmıştı bakayım dedim pozitif. İnanılmaz bir durumdu. İnşaAllah sende kavuşursun bebişin sağlıkla sıhhatli huzurla
Insallah cnm cok istiyorum bi dis gebeligim oldu bide dusuk yaptim zaten😭

Back