Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim cnm bence de kurum cizgisiKuruma çizgisi de olabilir. Kan vermelisiniz. Ben göremedim.![]()
Ay kirdimHiçbirşey gözükmüyor sanki. Birde naptın sen o çubuğa öyle![]()
Haklisin kuzum hayirlisiHiçbirşey gözükmüyor sanki. Birde naptın sen o çubuğa öyle![]()
Haklisiniz bidaha yaparim ozaman nasilsa alistikBende görmedim ama inşallah hamilesinizdir sabah ilk idrarla deneyin ve adetinizin en az 2 gün geçmesini böyle olduğu taktirde insanların umutları beklentileri çok kırılıyor malesef![]()
inşaallah olurda sürekli test yapma psikolojisini bilirim zor. Ama inan beklemediğin anda oluveriyorAy kirdim![]()
Öyle demeyelim de insanın inancı kılınınca kötü oluyor inşallah rabbim kucağınızı boş bırakmasınHaklisin kuzum hayirlisi
Haklisiniz bidaha yaparim ozaman nasilsa alistik![]()
Ben ilk çocuğum olana kadar 3 ayda her 2 günde bir erken gebelik ve normal gebelik testi alıp duruyordum valla siz hesaplayın artıkHaklisin kuzum hayirlisi
Haklisiniz bidaha yaparim ozaman nasilsa alistik![]()
Insallah cnm cok istiyorum bi dis gebeligim oldu bide dusuk yaptim zatenBen ilk çocuğum olana kadar 3 ayda her 2 günde bir erken gebelik ve normal gebelik testi alıp duruyordum valla siz hesaplayın artıkpes ettiğim zaman rastgele bi çubuğum kalmıştı bakayım dedim pozitif. İnanılmaz bir durumdu. İnşaAllah sende kavuşursun bebişin sağlıkla sıhhatli huzurla
İnşaAllah olur hayırlısıyla. Dua et ve de kendine iyi bakkkInsallah cnm cok istiyorum bi dis gebeligim oldu bide dusuk yaptim zaten![]()
Ins cnm sende kendine iyi bakİnşaAllah olur hayırlısıyla. Dua et ve de kendine iyi bakkk![]()