1 gün içinde etki olacağını bende düşünmüyorum ama temmuz ayında olandan şüpheleniyorum yumurtlama günüme yakın bi tarihit ve bu mide bulantıları baş dönmeleri ardından akıntının gelmesi beni çok şüğhelendiriyor.Acaba bi enfeksiyon kapmış olabilir miyim ?tekrar.
kan testi ancak pazartesi yaptırabilirim eşimde yok bi sıkıntı çıkacak diyede korkuyorum offO kadar test yapmışsın.
Olsa çıkardı zaten.
Enfeksiyonu bilemiyorum.
Bi doktora görün istersen hem kan testi yaptır emin ol hem muayne.
Niye sıkıntı çıksın ?kan testi ancak pazartesi yaptırabilirim eşimde yok bi sıkıntı çıkacak diyede korkuyorum off
Uyguladığınız "yöntem" bir doğum kontrol yöntemi değildir. Gebelik için hazır değil veya düşünmüyorsanız, bir kadın doğum doktoruyla görüşün ve doğum kontrol hapı, aylık iğne vs hangi yöntem size uygun olacaksa onunla korunun.
Belirti olarak yazıklarınız da psikolojiktir, bir günde belirti olmaz. Korkmayın adet görmüşsünüz zaten
konu o değil.Niye sıkıntı çıksın ?
İlla eşle gidilmiyo ki muayneye.
Hamilelik oldugunu sanmıyorum.konu o değil.
hamilelik istemediğimi belirtmiştim ya ondan dolayı yada bi enfeksiyon yada hastalık gibi
Hamilelik oldugunu sanmıyorum.
Allah korusun bi hastalıkta yoktur inşallah,
Çok beklemeden git canım biran önce en azından stres yapmazsın.
Hamileliği siz yaşayacaksınız, doğduktan sonra siz ilgileneceksiniz. Bu konuyu güzelce oturup konuşun eşinizle, beraber karar verin. Utanıyorsunuz diye hazır olmadan bu sorumluluğun altına girmeyin.internette baktıkça zaten piskolojim bozuluyor. adet görüpte hamile kalanlar evde test yapıp negatif sonuç almalarına rağmen hamile kalanlar falan filan ama piskolojik olarak mide bulantısı baş dönmesi olmasına anlam veremiyorum bi türlü ve devamında sarı akıntı olması..
1 yıllık evliyiz henüz bu konularda çok çekingen bir insanım ama bi korunma yöntemi seçmemiz lazım eşim çocuk istediği için çokta ilgilenmiyor bu konuyla