Kızlar acil yardım :(

ghost38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
6
0
29
çok utanarak yazıyorum bunları ama bulunduğum köyde soru işaretlerimi gideremiyorum

Eşimin işi gereği şehir dışında oluyor sürekli bu nedenle fazla birlikte olamıyoruz en son 14 temmuz ve 23 ağustosta beraber olabildik. 14 temmuzdan önce 2 temmuzda regl oldum ve ilişki sonrası 29 temmuzda regl oldum ve reglim her zaman ki gibi normalindeydi erken olması hariç ve her ihtimale karşı 3 defa test yaptım evde idrarla negatif sonuçlar aldım. 23 ağustosta yaptıktan sonra ertesi gün bende aşırı derece mide bulantısı baş dönmesi aşırı yorgunluk ve eklem ağrıları vardı.2 gün sürdü bu şikayetlerim ve ertesi gün test çubuğu yaptım yine negatif çıktı.bugün ilk başta koyu bi renkte sonrada sarı renkte akıntılarım oldu kızlar hamileliğe hazır değilim prezervatif kullanamıyoruz canımı acıtıyor ve hiçbir anlamı kalmıyor benm için ilişikini eşim bu konuda kendine güveniyor geri çekilme yönteminde ve kendinden emin olduğunu söylüyor.Ama hamilelik şu an istemiyorum bu belirtileri yorumlayacak kişiler var mı kafam allah pullak oldu kızlar :KK43:(

1 gün içinde etki olacağını bende düşünmüyorum ama temmuz ayında olandan şüpheleniyorum yumurtlama günüme yakın bi tarihit ve bu mide bulantıları baş dönmeleri ardından akıntının gelmesi beni çok şüğhelendiriyor.Acaba bi enfeksiyon kapmış olabilir miyim ?

O kadar test yapmışsın.
Olsa çıkardı zaten.
Enfeksiyonu bilemiyorum.
Bi doktora görün istersen hem kan testi yaptır emin ol hem muayne.

Uyguladığınız "yöntem" bir doğum kontrol yöntemi değildir. Gebelik için hazır değil veya düşünmüyorsanız, bir kadın doğum doktoruyla görüşün ve doğum kontrol hapı, aylık iğne vs hangi yöntem size uygun olacaksa onunla korunun.

Belirti olarak yazıklarınız da psikolojiktir, bir günde belirti olmaz. Korkmayın adet görmüşsünüz zaten

Uyguladığınız "yöntem" bir doğum kontrol yöntemi değildir. Gebelik için hazır değil veya düşünmüyorsanız, bir kadın doğum doktoruyla görüşün ve doğum kontrol hapı, aylık iğne vs hangi yöntem size uygun olacaksa onunla korunun.

Belirti olarak yazıklarınız da psikolojiktir, bir günde belirti olmaz. Korkmayın adet görmüşsünüz zaten

internette baktıkça zaten piskolojim bozuluyor. adet görüpte hamile kalanlar evde test yapıp negatif sonuç almalarına rağmen hamile kalanlar falan filan ama piskolojik olarak mide bulantısı baş dönmesi olmasına anlam veremiyorum bi türlü ve devamında sarı akıntı olması..
1 yıllık evliyiz henüz bu konularda çok çekingen bir insanım ama bi korunma yöntemi seçmemiz lazım eşim çocuk istediği için çokta ilgilenmiyor bu konuyla :KK43:

konu o değil.
hamilelik istemediğimi belirtmiştim ya ondan dolayı yada bi enfeksiyon yada hastalık gibi
Hamilelik oldugunu sanmıyorum.
Allah korusun bi hastalıkta yoktur inşallah,
Çok beklemeden git canım biran önce en azından stres yapmazsın.

internette baktıkça zaten piskolojim bozuluyor. adet görüpte hamile kalanlar evde test yapıp negatif sonuç almalarına rağmen hamile kalanlar falan filan ama piskolojik olarak mide bulantısı baş dönmesi olmasına anlam veremiyorum bi türlü ve devamında sarı akıntı olması..
1 yıllık evliyiz henüz bu konularda çok çekingen bir insanım ama bi korunma yöntemi seçmemiz lazım eşim çocuk istediği için çokta ilgilenmiyor bu konuyla :KK43:
Hamileliği siz yaşayacaksınız, doğduktan sonra siz ilgileneceksiniz. Bu konuyu güzelce oturup konuşun eşinizle, beraber karar verin. Utanıyorsunuz diye hazır olmadan bu sorumluluğun altına girmeyin.

X