• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardım

Muzlusutumsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
13
0
1
39
Merhaba el ile temas sonucu vajinamdan kan geldi doktora gittim kızlık zarın sapa sağlam bir dahaki ilişkinde mutlaka kanaman olucaktır dedi peki benim aklıma takıldı bu kan nerden geldi o zaman bu her doktorun anlayabileceği bişey mi yoksa birdaha muayene olmalımıyım?

merhaba arkadaşım. her doktorun anlayabileceği basit bir yöntem merak etme doğru söylüyor doktorun. tahrişten dolayı kanama olmuştur tenin hassas olabilir ya da regline yakın dönemdeysen ara kanama gibi olmuştur belki ama yüzde 90 tahrişten dolayı oldu korkma:)

merhaba arkadaşım. her doktorun anlayabileceği basit bir yöntem merak etme doğru söylüyor doktorun. tahrişten dolayı kanama olmuştur tenin hassas olabilir ya da regline yakın dönemdeysen ara kanama gibi olmuştur belki ama yüzde 90 tahrişten dolayı oldu korkma:)
Çok teşekkür ederim duymak isteğim tam olarak buydu çok sağolun dalga geçmeden cevapladığın için

rica ederim ne demek gayet olağan herkesin başına gelebilecek bir şey hiç kendine dert etme :)

Back