KIZLAR SELAM. NE HORMONLARIMDA BOZUKLUK VAR NE DE BAŞKA BİR SORUNUM. KUAÖFE GİDİP SİR YAPTIRAMIYORUM ÇÜNKÜ ALERJİM VAR. SİRDEN SONRA HERYERİM KIZARIYOR VE İLTİHAPLANIYO KILLI OLMAK BİLE DAHA GÜZEL YANİ. LAZERE YÜZÜME GİDİYORUM AMA SIRTIMDAKİ KILLAR İÇİN AÇIKCASI KORKUYORUM ÇÜNKÜ LAZER GÖZENEK AÇIYO DELİK DELİK NASIL OLUR BİLMİYORUM. SİRE Bİ ÇÖZÜMÜ OLAN VAR MI? AĞDA DERSENİZ EĞER ODA KILI TAM KÖKÜNDEN ALMIYOR KIRIYOR. BU SIRTTAKİ TÜYLER ÇOK RAHATSIZ EDİCİİ
Ya sir yaptırdıktan sonra kabarıp kızarıyor sir vurduğum her yer. ve 1-2 gün değil 1 hafta kadar sivilceli bi suratla dolaşıyorum hiç alışık olduğum bir şey değil bende lazere başvurdum. Yüzüme ve koltuk altıma yaptırdım. koltuk altım 3 seansta bitti ama yüzümde hala özellikle bıyık bölgesinde devam ediyor. şimdi sırtıma da lazer düşünüyorum ama tereddüt ediyorum. Kıl gözenekleri genişler mi ki lazerle? yada sivilce kızarıklık artar mı diye.. Ve sırtımın her yerinde değil daha yoğun olarak ense tarafında ve bel kısmında var. ortası normal derece de. Belki lazerden başka çözümde vardır KIZLARRR YARDIMMMM