Kızlar acil yardim saçımı açtım kırmızı oldu

Resim göremedim ama anladığım kadarıyla eşit şekilde boyamadınız ya da teknik bi sorun oluştu kuaför arkadaşım külleme işlemi için birşey demişti tam hatırlayamıyorum ama yarın sabah sorarım

Eki Görüntüle 3215373
Nasıl konulduğunu tam olarak anlamadım umarım bu sefer olmuştur (ben şuan görünen saçların düzelmesini istiyorum dipleri her türlü halledilir)

Maalesef yine yok aşağıda dosya ekle butonuna basın fotoğraf arşivi oradan istediğiniz resmi ekleyip paylaşın

ay artık olsun sırf bu konuda yardım alabilmek için üye oldum

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-10-02-20-05-18.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 86
Aslında rengi fena olmamış gibide dipler farklı olmuş,diplerde sanki 2 renk var gibi görünüyor. Ve acayip yıpratmışsın saçı ya. Çalı süpürgesine dönmüş.

Aslında rengi fena olmamış gibide dipler farklı olmuş,diplerde sanki 2 renk var gibi görünüyor. Ve acayip yıpratmışsın saçı ya. Çalı süpürgesine dönmüş.
ben pek umursamıyorum sürekli kısa kullandığım için uzadıkça geçiyor ama dediğim gibi işte kızıl o kadar kullandım ki artı midem bulanıyor birde daha önce kimsenin saçını açınca bu kadar koyu açtığını görmedi açıcı az gelmiş olabilir mi acaba

Valla bilmiyorum boya üstüne boya yapmışsın kafana göre kurcalama bence daha fazla kuaföre danış

Parayı gözden çıkarıp kuaföre gitmelisiniz, evde bir işlem daha yaparsanız renk kusma olayı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…