Merhaba normalde ben son 3 yıldır hep renki boyuyorum saçlarımı
Yazdan beri de pembeydi saçlarımda canlı renkleri sevdiğim için her hafta boyuyordum (saçıma işledi pembe yani) üstüne ısı işlemleri ile haliyle yandı saç 2 ay önce kısacık kestirip siyaha boyadım ama saçımda 15 dakika tuttum zaten direkt renk aldı
Birkaç haftadır c vitamini+şampuan uygulaması yapıyordum saçım baya akmıştı ne kızıl ne bakır ne kahverengi tuhaf birşey olmuştu
Bugün palette açıcı alıp boyadım boyamaz olaydım saçlarım kısacık olmasına rağmen yetmedi ve diplerimin bi kısmı sap sarı bi kısmı karamel turuncu oldu üstüne daha önceden boyadığım saçlarım saçma sapan bi renk aldı sizce bu saçı nasıl küllü tonlara çevirebilirim (normalde küllü sarı istiyorum ama önce küllü kumral yapıp yavaş yavaş geçeceğim) + (tekrar açacağım yarın)
Lütfen kızıla veya kırmızıya boya demeyin nefret ediyorum daha önce çok kullandım + kuaföre git de demeyin eski kuaförüm baya zam yaptı (o da kendince haklı) bu yüzden gidemiyorum ensem ve yanlarım kazılı ve saçlarımın boyu kısa olmasına rağmen 1000'den fiyat çekiyorlar değmeyecek diye bende o kadar büyük meblağ ödemek istemiyorum
saçımın şuan ki halini aşağıya bıraktım pazar gününe kadar acil boyamam gerek lütfen yardımcı olun