Kızlar acil yardim polikistik over hamile kalamama

Mesla suveylo

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2022
10
4
16
26
Kızlar söyle basliyim 5 aylik evliyim daha once hic adet gecikmesinden suphe etmemistim ama bende onceden beri period takvimi vardi yaklasik 1 1 bucuk sene kullanmisim geneline baktim 35 36 37 sonra 40 sonra 32 evlendim ilk 2 bucuk ay vajinumusla ugrastim sonra onu kendi kendime yendikten sonra çocuk dusunmeye karar verdim ve hic korunmadik iki ay denedik ve her seferinde regl olduğum icin sok reglimde doktora gitmeye karar verdim bu arada evlenmeden once düğün gunum reglime geliyor diye geciktirici kullanmistim bi 7 8 gun kadar sonrasinda reglim hep 40 41 gun sinra olmaya basladi ama gecmiyordu hic evet doktors gittim doktor bana jinekolojik muane yapti ve polikistik over var dedi bende baya kotu oldum ciktim ordan kan testi istemişti veremedik baya kotu oldum sonrasinda aktardan baya otlar biseyler aldim icmeye basladim kafam cok karisik napicagimi bilmiyorum yasim 23 esim 28 yasinda sizce napmaliyim yasayanlar bilenler lutfen bana yardimci olun ?

Canım neden bu ladar kendini üzüyorsun polkistik over sendromunda hamile kalamazsn diye bir kural mı var hayır kendine ovulasyon testi alıyorsun adetin başşadıktan 10 günün sonrasına bu testi yapıyorsun yuöurtan ne zaman çatlıyorda o günleri eşinle değerlendir biraz sabır dua yaşın erken daha rabbim zamanını bilşr bu şekilde kontrol et yumurtlamalarını senin için dha hızlı sonuç olacaktır sevgiler

Merhabalar. Pko sendromu çok yaygın, başka engeller yoksa tabiki hamile kalabilirsin ama doktorun istediği tahlilleri yaptırmadan ota çöpe sarılman yanlış. Hormonlarını tamamen bozabilirsin. Sen git bir tam kan muayenesi yaptır tüm hormonlarına baktır. Sonrasında da takviye olarak inositol içeren vitamin, d vitamini, quersetin, zencefil zerdeçal kapsül ya da toz almanı, yürüyüş yapmanı ya da hareketli olmanı, akdeniz tipi beslenmeni, paket gıdaları hayatından çıkarmanı öneririm. Bir de arkadaşın dediği gibi ovulasyon ile yumurtlamanı takip edersen kaçırmamış olursun. Bir süre daha olmazsa eşin tahlil versin ürolojide ve sen de rahim filmi çektirebilirsin

Çok teşekkür ederim ilginiz için icimi cok rahatlattiniz

Cok tesekkur ederim sağolun bende çalıştığım için çok sagliksiz besleniyordum şimdi ev yemekleri yapan yerlerden yemeye özen gösteriyorum inşallah ise yarar

Sonuçta düzenli regl oluyorsanız hamile kalırsınız çok sorun etmeyin. Soğan kürünü kullanan bir çok tanıdığım kiatlerinde kurtludu. Ve soğan kürüyle hamile kaşan da çok var. Eğer soğan kürünün size sağlık açısından bir sakınca ayaratmayacaksa iki regl arasında için derim. Regl iken asla içmeyin bu arada. Ama soğann kürü o bölge. İçin her derde deva gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…