How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

kızlar acil yardım nolur

ilkbahar8181

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
16
3
16
İstanbul
kızlar selam 20 haftalık hamileyim çok şükür herşey yolunda dün eltimin oğlu yanlışlıkla kafasını karnıma çarptı çok şiddetli bir çarpma degildi ama çok korkuyorum bebeğim iyidir degil mi böyle bir durumal karşılaşan var mı nolur cevap yazın

ağrım yada ekstra olabilecek bişeyim yok zaten bebeğimin hareketlerinide henüz hissetmeye başlamadım kız olduğu için doktorum birkaç haftan daha var demişti ne bileyim çok korkuyorum

ağrım yada ekstra olabilecek bişeyim yok zaten bebeğimin hareketlerinide henüz hissetmeye başlamadım kız olduğu için doktorum birkaç haftan daha var demişti ne bileyim çok korkuyorum

canım ben de 28 haftalık hamileym.19 20 haftada hissetmiştim.tatlı bişeyler ye sol tarafına dönerek yat böle çok hafifçe bişeyler hissedebilirsin.göz seğirmesi gibi bişey ama çok güzell:)bi dene istersen ben de ilk bu şekilde hissettim.

Ben de hamileliğimin 4/5. aylarıydı kasada sırada beklerken önümde duran cimcime bir kızdan makas almıştım, dönüp annesinin istediğini almamasını sinirini karnıma bir tane geçirerek çıkarmıştı :))) hay dokunmaz olaydım ne bileyim patlamaya hazır bomba olduğunu :)) işin doğrusu birşey olmuş mudur gibi hiç düşünmedim, bence sonrasına kötü birşey hissetmediysen fiziksel ağrı, kramp, kanama vs vs. bişey olmamıştır, Allah korusun daha kötüsünden yoksa bunlar olası şeyler...

ben hamileliğimin 8. ayında halı yıkadım kilometrelerce yürüdüm... merak etmesen o kadar kolay bişey olmaz sadece dikkat et kendine ...kan gelip gelmediğine dikkat et eğer yoksa sorun yoktur....dr ona önem veriyor...

Daha bebişin cok kucuk. Zaten icinde bulundugu sıvı onu koruyor. Su dolu bir balon dusun. Ve icinde kucuk bir bebek.
Bir sorun olacagini dusunmuyorum. Bende habileligimin 8. Ayinda yuz ustu yere dusmustum. Bir arkadasimda arabasi ile kaza yapmisti hamileyken. Allah bebislerimizi koruyor merak etme. Ama tabi kanaman veya herhangi bir agrin varsa hemen dr git.
Veya kendini rahatlatmak icin yinede bir dr nla gorus. Aklina kotu seyler getirme.

Back