Kizlar acil yardım lutfenn

Milamm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
220
100
103
31
6 +3 günlük gebeyim bulantılarım vardı dune kadar ama bugün kesildi ve kasik agrım başladı sizce bir sıkıntı mı var endişelenmeye başladım kasik agrım sırt ve bacağıma vuruyor çok şiddetli değil ama hissedilmeyecek kadar da değil lütfen yardım edin

Canım acile git mutlaka ama mutlaka git ben öyle düşük yaşadım

Hemen stres yapıp korkma kanaman lekelenmen yoksa endişelenme ve fırsat bulunca doktora git

Kaç haftalık düşük yaptın canım sen lekelemem vs yok kanamam da yok şuan kasik agrım geçti gibi ama hala emin degilim
İdrarda öğrendim 2.aydı evliliğimin 1 hafta sonra kanla ağrıyla düştü sen acile git kalp atışını duymayı iste baktır önlemini al canım neler duyuyoruz okuyoruz anlamazsın olur bir anda git acile sen

Kaç haftalık düşük yaptın canım sen lekelemem vs yok kanamam da yok şuan kasik agrım geçti gibi ama hala emin degilim
Benimde lekelenmem olmadı hiç ama kalp atışı zayıfladı 6 haftalıktı bulantım falanda yoktu bence doktora git bir baktır kalp atışına için rahatlasın inşallah bişey yoktur

Bulantılar bende bir gün yok bir gün aşırı var ile başlamıştı bende konu açmıştım hatta bu yüzden..ama kusamadığım ertesi günü daha kötü gelmişti..

Bilmiyorum kızlar henüz bie yere gitmedim pazartesi kontrolüm var o zaman gidecem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…