H herapasa Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Şubat 2024 18 8 30 9 Mart 2024 Konu Sahibi herapasa #1 Kızlar adetime daha 10 gün var bir kac gündür kabızlık bel kasık ağrısı yaşıyorum fakat bugün daha baskın bir kaç gündür acayip yiyorum burnuma tuhaf şeyler kokuyor acaba gebelik testi alsam çıkma ihtimali var mıdır lütfen yardımcı
Kızlar adetime daha 10 gün var bir kac gündür kabızlık bel kasık ağrısı yaşıyorum fakat bugün daha baskın bir kaç gündür acayip yiyorum burnuma tuhaf şeyler kokuyor acaba gebelik testi alsam çıkma ihtimali var mıdır lütfen yardımcı
freya_ İnsanlar,insanların içinde insana hasret yaşarlar. Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 6.429 19.760 33 9 Mart 2024 Konu Sahibi herapasa #2 Çok erken, testler o kadar hassas değil sanırım değerlerin yükselmemiştir varsa bile o kadar inşallah güzel haber alırsın
Çok erken, testler o kadar hassas değil sanırım değerlerin yükselmemiştir varsa bile o kadar inşallah güzel haber alırsın
H herapasa Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Şubat 2024 18 8 30 9 Mart 2024 Konu Sahibi herapasa #3 Şuanda bile belimde inanilmaz bir ağrı kassigimda anı sancilar oluyor kanda çıkar mı acaba gitsem şuan
Şuanda bile belimde inanilmaz bir ağrı kassigimda anı sancilar oluyor kanda çıkar mı acaba gitsem şuan
Saajan Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2022 2.490 1.249 9 Mart 2024 Konu Sahibi herapasa #4 3 gun kala yap belki çikar.