• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar acil yardim lütfen

Ylzumutcm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
531
391
23
Kizlar panik atak anında nasil rahatlıyorsunuz napoyorsunuz cok kötüyüm ilac da kullaniyorum ama daha 2 gun oldu baslayali etki etmedi henuz sanırım napabilirim basina gelen varmi

Kizlar panik atak anında nasil rahatlıyorsunuz napoyorsunuz cok kötüyüm ilac da kullaniyorum ama daha 2 gun oldu baslayali etki etmedi henuz sanırım napabilirim basina gelen varmi

Bende patik atak olmuştu.Doktor denetiminde 2 yıl kadar ilaç kullandım.Bu berbat ruhsal sorun zamanla geçiyor, üstünüzde kalmıyor.Soğukkanlılık önemli...ben bu hastalığı tanıdıktan sonra, ataklar başlayınca camın önünde derin nefes alıp sakin olmaya çalıştım veya bir yerlerde oturup fazla hareket etmeden kısa nefeslerle geçici olduğunu düşünüp geçmesini bekledim. Bence - soğukkanlılık , tecrübe ,sabır - bide serin hava iyi geliyordu. :KK17:

Bende patik atak olmuştu.Doktor denetiminde 2 yıl kadar ilaç kullandım.Bu berbat ruhsal sorun zamanla geçiyor, üstünüzde kalmıyor.Soğukkanlılık önemli...ben bu hastalığı tanıdıktan sonra, ataklar başlayınca camın önünde derin nefes alıp sakin olmaya çalıştım veya bir yerlerde oturup fazla hareket etmeden kısa nefeslerle geçici olduğunu düşünüp geçmesini bekledim. Bence - soğukkanlılık , tecrübe ,sabır - bide serin hava iyi geliyordu. :KK17:
Benim panik atak olma sebebim cok farkli malesef:( o yüzden zamam gecse bile gecmiste değiştiremeyeceğim seyler var nasil olacak blmem

Panik anında Dikkatinizi dağıtmaya çalışın. Etrafınızda olan nesnelere odaklanıp gördüğünüz eşyaları tek tek sayın. Soğuk suyla ellerinizi yıkayıp parmaklarınızı,bileklerinizi,kollarınızı oynatın

Sana gerçekten samimi söylüyorum bana inan citol teyzem kullanıyor ve panik atak yasamiyor ruh hali çok iyi ve hiç takmıyor kafaya birşey. Aşırı relax . Kotu bir yan etkisi patavatsızlik yapıyor. Agzina geleni ulu orta soyluyir
.:KK70:

Normalde de biraz patavatsizim zaten :KK48: ama inan umursamaz olmayi istiyorum artik. Ne zamandir kullaniyor teyzeniz peki

Psikoloğa gitmeni tavsiye ederim şükür 1 seansta iyileştim yıllardır rahatım inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz

Back