kizlar acil yardim lutfen(kumas boyasi ile lekeli ceketi boyama)

AsiMavi

♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
3.300
20
158
- Yurtdışı
kizlar yardiminiza ihtiyacim var.krem rengi bir ceketim vardi ama malesef ebru sanati yapilan boyalardan sicradi.kumas boyasi ile boyamak istiyorum ama ilerde rengini atarmi bunu merak ediyorum birde nasil boyayacagimi bilmiyorum.yardimci olursaniz sevinirim tsk

canim aldigin boyanin ustunde nasil kullanicagin yazar
benim komsum boyadi
siyah eteginin rengi atmisti
boya aldi boyama talimati camasir makinesinde yapiyosun
boyadi cokta memnun

canim aldigin boyanin ustunde nasil kullanicagin yazar
benim komsum boyadi
siyah eteginin rengi atmisti
boya aldi boyama talimati camasir makinesinde yapiyosun
boyadi cokta memnun

tsk canim ama benim merak ettigim rengi atiyormu sonradan.birde ceketin orjinalligi bozulurmu acaba boyadiktan sonra

benım keten bır pantolonum kuafordekı bır maddeyle beyazlamıstı. kuru temizlemede boyama işlemi yapıyorlardı onlara verdım sıyaha boyattım ama tam sıyah olmadı zamanla bı mıktarda acıldı rengı. ben kullanamadım açıkcası. annemde kardesımın montunu boyamıs ama tam sıyah olmadı. soluk duruyor. sıyahta boyle oldu baska rengı bılmem. Ben resım öğretmeniyim. Gecen sene pantolonuma yaldızlı bır boya dokuldu battı resmen pantolonum, hiçbir işlem yapmadan kuru temızlemeye verdım tertemız olmustu. Sende uzerinde ugrasmadıysan kuru temızlemeye ver derım...

benım keten bır pantolonum kuafordekı bır maddeyle beyazlamıstı. kuru temizlemede boyama işlemi yapıyorlardı onlara verdım sıyaha boyattım ama tam sıyah olmadı zamanla bı mıktarda acıldı rengı. ben kullanamadım açıkcası. annemde kardesımın montunu boyamıs ama tam sıyah olmadı. soluk duruyor. sıyahta boyle oldu baska rengı bılmem. Ben resım öğretmeniyim. Gecen sene pantolonuma yaldızlı bır boya dokuldu battı resmen pantolonum, hiçbir işlem yapmadan kuru temızlemeye verdım tertemız olmustu. Sende uzerinde ugrasmadıysan kuru temızlemeye ver derım...

tsk canim bilgin icin.hic ugrasmadim sadece makinaya attim.o kadar bende en iyisi kuru temizlemeye vereyim

Back