Bende 6 aylık evliyim. Bende 3 ay ilaç kullandim. Biraktim deli gibi istiyorum. Folik asit 3 aydır kullammaya çalışıyorm .ınş bu ay gelir benim bebegimde. Sende yormamaya çalış kendini kardesim elini karnına koy ve ayet el kursi oku bolca stres yapma cnm sağlıkla kucağına al ve dua et lütfen... Annem yok bari anne olmayı ben yaşayın da o eksikliği kapatmaya calisayim
Kizlar dun aksam hafif lekelendim kahverengi bu sabah hemen acile gittim cuma degerim 9.7 iken bugun 15.9 cikti sonra muayneye aldilar bu degerlerle hicbirsey soyleyemeyiz dusukde olabilir kimyasalde dedi 2 gun sonra tekrar gel tekrar bakalom degerlere dedi.eve geldim regli gbi kanamam basladi.simdi dusukmu yapiyorum kimyasal gebelikmi gecirdim:S
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar dun aksam hafif lekelendim kahverengi bu sabah hemen acile gittim cuma degerim 9.7 iken bugun 15.9 cikti sonra muayneye aldilar bu degerlerle hicbirsey soyleyemeyiz dusukde olabilir kimyasalde dedi 2 gun sonra tekrar gel tekrar bakalom degerlere dedi.eve geldim regli gbi kanamam basladi.simdi dusukmu yapiyorum kimyasal gebelikmi gecirdim:S
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.