bana yardımcı olabilecek biri varmı acaba?
doktorun kan tahlili için tekrar cagırmadımı kan tahlilini hangi gun yaptırdıysan 4-5 gun sonra tekrar kan tahlili yaptır gec gelişen bı gebelik olabilir seni üzmek istemem ama eger değerlerin 48 saatte iki katına cıkmıyorsa dış gebelik yada boş kimyasal gebelik olabilir takip gerekli
hayırlısı insallah hamilesindir.
sonuçları alıp daha doktora gitmedim ben internetten baktım sonuçlara.Yarın akşam acile gitsem bakarlarmı acaba ?
canım ilk kan tahlilinden sonra kaç gun gecti
daha yeni canım :) bugun yaptırdım ilk kan testimi
daha yeni canım :) bugun yaptırdım ilk kan testimi
Bende 1 yillik evliyim esim korunuyodu son 1 aydir cocuk istiyoruz ve adetim 11 gun gecti 3.gunu test yaptigimda negatif cikmisti kan testi yaptirmayada firsat olmadi isten bakalim yarin haber veririm kizlar size durumumu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yarın ikimizde hayırlı haberlerle geliriz iinşallah
heyecandan elim ayagım tutmuyor .ilk defa bu duyguları yaşıyorum
yedıgıne ıçtığıne dıkkat et kaıyasaldan sonra cabuk hamıle kalınıyor korunma olmazsa
Gerçekten mi çabuk hamile kalınıyor. Daha da umutlandim. Inş banada nasip olsun bu ay saglilli
evet kardes cabuk hamıle kalınıyor ben burdan okumustum kımyasal gecırıp cabuk hamıle kalanları bu ay bende hamıleyım işte
Inşaallah bende kalırım. 15gün önce geçirdim bende. Umut oldu. Yaptığın bir kur falan oldu mu kimyasaldan sonra.. ınş sen sağlıkla kucağına alırsın
Bende 6 aylık evliyim. Bende 3 ay ilaç kullandim. Biraktim deli gibi istiyorum. Folik asit 3 aydır kullammaya çalışıyorm .ınş bu ay gelir benim bebegimde. Sende yormamaya çalış kendini kardesim elini karnına koy ve ayet el kursi oku bolca stres yapma cnm sağlıkla kucağına al ve dua et lütfen... Annem yok bari anne olmayı ben yaşayın da o eksikliği kapatmaya calisayimamiinnn Allah razı olsun kardesim hayır bu ay kür falan kullanmadım ben evlenelı bugun 9 ay bıttı ilk iki ay korundum sonra bıraktk adet gunlerını iple cekerdım sonra hayıt tohumu kullanmıstım o ay hamıle kaldım kımyasal gebelık oldu bu ayda noamal ama dusuk tehlıkesı var ılac kullanıyorum. etrafım hep düşük sonrası korun dedı ama dok. korunma demıştı. folık asıt kullan sende ben gecen aydan kullanmaya baslamıstım doktrna soyle versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?