• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Acil Yardım Lütfen ! Hamilemiyim?

gunesay

24 eylül E <3 G
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
294
2
118
37
İstanbul
Merhaba Kızlar,
Buraya ilk defa konu açıyorum kısmet buguneymiş:) 2.5 senedir evliyim ve 2 aydır bebek istiyoruz.Sorum su:
regli olacagım tarihin üzerinden 6 gün geçti 2 gün önce bütün hassas testleri yaptım bişi çıkmadı.Bugun doktora gittim geciktim diye kan tahlili yapıldı ve beta hcg degerim 9.7 çıktı sizce hamilemiyim?
tekrar gebelik testi yapsam ne zaman yapmalıyım?:16:

Canım eğer hamileysen geç döllenme olabilir ama 6 gün gecti diyosun. 9.7 çok düşük bi değer.. Eğer hamile değilsen kimyasal gebelik olabilir. Seni korkutmak istemem tabi. Ama inşallah geç döllenme olmuştur ve değerin yukselir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bana yardımcı olabilecek biri varmı acaba?

doktorun kan tahlili için tekrar cagırmadımı kan tahlilini hangi gun yaptırdıysan 4-5 gun sonra tekrar kan tahlili yaptır gec gelişen bı gebelik olabilir seni üzmek istemem ama eger değerlerin 48 saatte iki katına cıkmıyorsa dış gebelik yada boş kimyasal gebelik olabilir takip gerekli
hayırlısı insallah hamilesindir.

doktorun kan tahlili için tekrar cagırmadımı kan tahlilini hangi gun yaptırdıysan 4-5 gun sonra tekrar kan tahlili yaptır gec gelişen bı gebelik olabilir seni üzmek istemem ama eger değerlerin 48 saatte iki katına cıkmıyorsa dış gebelik yada boş kimyasal gebelik olabilir takip gerekli
hayırlısı insallah hamilesindir.

sonuçları alıp daha doktora gitmedim ben internetten baktım sonuçlara.Yarın akşam acile gitsem bakarlarmı acaba ?

ben gunum gecmeden yaotırmıstım 10 cıkmıstı ama kımyasalmıs kaybettım bu ey tekrar hamıleyım dıkket et kardes bı kac gun sonra adet olursan kımyasaldr yada pazartesı doktora gıt ultrasonla baktır suan daha kese olusmamıstr

yedıgıne ıçtığıne dıkkat et kaıyasaldan sonra cabuk hamıle kalınıyor korunma olmazsa

daha yeni canım :) bugun yaptırdım ilk kan testimi

canım moralini bozma sen yine de ama aklında da bulunsun kimyasal olabileceği, çünkü adetin 6 gün geçmesine ragmen değerin düşük. benim de adetim 2 gün geçince kan değerim 9,45 idi , doktor kimyasal gebelik dedi ve 2 gün sonrasında kanamam başladı. sağlıklı gebelikte adet gecikince değer 1000 lerde olmalı ve her 2 günde ikiye katlamalı. özel hastaneye gidersen hemen bakarlar ve yarın da kan testi yaptırabilirsin. inşallah sağlıkla ilerler.

Bende 1 yillik evliyim esim korunuyodu son 1 aydir cocuk istiyoruz ve adetim 11 gun gecti 3.gunu test yaptigimda negatif cikmisti kan testi yaptirmayada firsat olmadi isten bakalim yarin haber veririm kizlar size durumumu

Bende 1 yillik evliyim esim korunuyodu son 1 aydir cocuk istiyoruz ve adetim 11 gun gecti 3.gunu test yaptigimda negatif cikmisti kan testi yaptirmayada firsat olmadi isten bakalim yarin haber veririm kizlar size durumumu

yarın ikimizde hayırlı haberlerle geliriz iinşallah
heyecandan elim ayagım tutmuyor .ilk defa bu duyguları yaşıyorum

Birkac hafta önce kimyasal geçirdim değer 22 ydi adete 1 gün vardı. Kanamam başladı ve değerin 11 olmuştu.
Doktora gidip danismakta fayda var.acilinde kadın doğum uzmanı olan bir hastaneye su an bile gidebilirsiniz. Allahtan ümit kesilmez inşaallah geç dollenmedir

evet kardes cabuk hamıle kalınıyor ben burdan okumustum kımyasal gecırıp cabuk hamıle kalanları bu ay bende hamıleyım işte

Inşaallah bende kalırım. 15gün önce geçirdim bende. Umut oldu. Yaptığın bir kur falan oldu mu kimyasaldan sonra.. ınş sen sağlıkla kucağına alırsın

Inşaallah bende kalırım. 15gün önce geçirdim bende. Umut oldu. Yaptığın bir kur falan oldu mu kimyasaldan sonra.. ınş sen sağlıkla kucağına alırsın

amiinnn Allah razı olsun kardesim hayır bu ay kür falan kullanmadım ben evlenelı bugun 9 ay bıttı ilk iki ay korundum sonra bıraktk adet gunlerını iple cekerdım sonra hayıt tohumu kullanmıstım o ay hamıle kaldım kımyasal gebelık oldu bu ayda noamal ama dusuk tehlıkesı var ılac kullanıyorum. etrafım hep düşük sonrası korun dedı ama dok. korunma demıştı. folık asıt kullan sende ben gecen aydan kullanmaya baslamıstım doktrna soyle versın

amiinnn Allah razı olsun kardesim hayır bu ay kür falan kullanmadım ben evlenelı bugun 9 ay bıttı ilk iki ay korundum sonra bıraktk adet gunlerını iple cekerdım sonra hayıt tohumu kullanmıstım o ay hamıle kaldım kımyasal gebelık oldu bu ayda noamal ama dusuk tehlıkesı var ılac kullanıyorum. etrafım hep düşük sonrası korun dedı ama dok. korunma demıştı. folık asıt kullan sende ben gecen aydan kullanmaya baslamıstım doktrna soyle versın
Bende 6 aylık evliyim. Bende 3 ay ilaç kullandim. Biraktim deli gibi istiyorum. Folik asit 3 aydır kullammaya çalışıyorm .ınş bu ay gelir benim bebegimde. Sende yormamaya çalış kendini kardesim elini karnına koy ve ayet el kursi oku bolca stres yapma cnm sağlıkla kucağına al ve dua et lütfen... Annem yok bari anne olmayı ben yaşayın da o eksikliği kapatmaya calisayim

Back