Kızlar acil yardım lütfen hamile miyim?

Cktll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
4
0
1
Arkadaşlar sevgilimle seviştik yarım saat kadar daha sonra tuvalete gidip boşaldı.Sonra sigara almaya gitti.Geldi ,oturduk, sohbet ettik , daha fazla ileri gitmemek için.İlişkiye girmeyecektik çünkü.Yaklaşık 30 dakika sohbet falan ettik.Sonra tekrar öpüştük ve iç çamaşırlarımız üstümüzdeyken sürtündük.Sonra ben altta kaldım o üstteydi çamaşırımı indirdi ve penisini vajinamın üst kısmına( göbeğime yakın kısmı yani) koydu ama içeri girmedi asla ve sürtünmedi yaklaşık 10 saniye tuttu sadece.

Şimdi sorum var sizlere :
1- Eski boşalmasından kalan spermler yüzünden penisini vajinamın üst kısmına koyduğu için hamile kalabilir miyim?

2- Çok düşük bir ihtimal ama elinde kalan spermler yüzünden hamile kalır mıyım çünkü vajinamı elledi ama boşalmasının üzerinden 45 dakika geçti ve birçok yere dokundu spermlerin yaşadığını sanmıyorum?

Lütfen dalga geçmeyin daha ilk deneyimim okuyorum bu yüzden korktum.

Yaaaaa ama yeter her gece yeni bi uye çıkıp yok hamileyim yok seviştim. Nedir birde aciklama yapa yapa anlatiyosunuz. Az acip okuyun öğrenin sevişince cocuk olur mu hatta bakisinca bile olabilir belki?

Lütfen dalga geçmeyin daha yaşım küçük okuyorum ilk deneyimimdi korktum
Canım kıyamam ya:) öyle birşey mümkün değil hatta % 0 bak o kadar net söylüyorum ama lütfen daha dikkat li ol. Hamile değilsin bu şekilde kalamazsın stres yapma

Canım kıyamam ya:) öyle birşey mümkün değil hatta % 0 bak o kadar net söylüyorum ama lütfen daha dikkat li ol. Hamile değilsin bu şekilde kalamazsın stres yapma
Çok teşekkür ederim ertesi gün hapı alacaktım ama hormonları bozuyormuş riske atmak istemedim hiç ya hamile değilsem diye düşündüm.Deneyimsiz olunca bilmeyince akılda kuşku kalıyor sağolun

Yaaaaa ama yeter her gece yeni bi uye çıkıp yok hamileyim yok seviştim. Nedir birde aciklama yapa yapa anlatiyosunuz. Az acip okuyun öğrenin sevişince cocuk olur mu hatta bakisinca bile olabilir belki?
Açıklama yapma nedenim yorum yapacak insanların olayı bilerek yorum yapması.Boşaldığı ve daha sonrasında penisini değdirdiği için sordum haliyle ihtimal var mı diye ilk deneyimim bilmiyorum çünkü korktuğum için anlattım

Biz 2.5 sene bebek istedik olmadı. Bende öyle biliyodum anacım öyle olmuyor o işler korkma hamile kalmazsın

Yaşın kaç 15 mi? Böyle hamile kalınır mı hayatım allah aşkına o kadarcık kalıntıyla olcak bişey değil ki millet senelerce deniyor çocuk için

keşke böyle kolay hamile kalınsaydı, ama değilsin hamile.

Madem ki korkuyosun böyle bir şeyden en başından tedbirini al...
her şeyi yaşamaya hazır olup safa yatmakta moda oldu yani, garip. Ama hamile kalmazsın merak etme yok öyle dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…