Arkadaşlar sevgilimle seviştik yarım saat kadar daha sonra tuvalete gidip boşaldı.Sonra sigara almaya gitti.Geldi ,oturduk, sohbet ettik , daha fazla ileri gitmemek için.İlişkiye girmeyecektik çünkü.Yaklaşık 30 dakika sohbet falan ettik.Sonra tekrar öpüştük ve iç çamaşırlarımız üstümüzdeyken sürtündük.Sonra ben altta kaldım o üstteydi çamaşırımı indirdi ve penisini vajinamın üst kısmına( göbeğime yakın kısmı yani) koydu ama içeri girmedi asla ve sürtünmedi yaklaşık 10 saniye tuttu sadece.
Şimdi sorum var sizlere :
1- Eski boşalmasından kalan spermler yüzünden penisini vajinamın üst kısmına koyduğu için hamile kalabilir miyim?
2- Çok düşük bir ihtimal ama elinde kalan spermler yüzünden hamile kalır mıyım çünkü vajinamı elledi ama boşalmasının üzerinden 45 dakika geçti ve birçok yere dokundu spermlerin yaşadığını sanmıyorum?
Lütfen dalga geçmeyin daha ilk deneyimim okuyorum bu yüzden korktum.
Şimdi sorum var sizlere :
1- Eski boşalmasından kalan spermler yüzünden penisini vajinamın üst kısmına koyduğu için hamile kalabilir miyim?
2- Çok düşük bir ihtimal ama elinde kalan spermler yüzünden hamile kalır mıyım çünkü vajinamı elledi ama boşalmasının üzerinden 45 dakika geçti ve birçok yere dokundu spermlerin yaşadığını sanmıyorum?
Lütfen dalga geçmeyin daha ilk deneyimim okuyorum bu yüzden korktum.