• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar acil yardim lutfen gelin

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
ben yeni eve tasindim kiralik..ama ankastre firin seti gerekiyor oraya ama ben alamiyorum suan birsuru masraf oldu zaten bittik diyebilirim..ankastre firin yeri bos kaldi kapagi da yok oranin tabi cok cirkin gorunuyor kucuk eski firini koydum tost makinesi tepsi falan koydum ama onu acik oldugundan cok ama.cok cirkin durdu napabolirim.oraya ya kapak da yaptiramam ev sahibi biseye iizin vermiyor zaten masraf da yapamayiz diyo esim idare et diyo ama siz beni anlarsiniz o kotu goruntuyu tahmin edeboliyorsunuzdur .lutfen bana guxel fikirlwr verin siz ne derseniz gidip yapcam :(

Valla bizim evimiz var, ankastre fırını biz aldık kiracı taşınırken. Benim bildiğim ev sahiplerinin alması lazım sonuçta siz giderken onu söküp götüremezsiniz

Onun olduğu bölüme boy ve genişliğine uygun mini mutfak dolapları mutlaka bulursunuz. Öyle bir sey de koyabilirsiniz. Bulaşık makinam olmadığı donemde ben de mini dolap koymuştum guzel duruyordu.

Valla bizim evimiz var, ankastre fırını biz aldık kiracı taşınırken. Benim bildiğim ev sahiplerinin alması lazım sonuçta siz giderken onu söküp götüremezsiniz
hadi ya helal olsun ozaman size .aslinda arasak mi kadini ya zannetmiyorun yaptircani ama ya

Onun olduğu bölüme boy ve genişliğine uygun mini mutfak dolapları mutlaka bulursunuz. Öyle bir sey de koyabilirsiniz. Bulaşık makinam olmadığı donemde ben de mini dolap koymuştum guzel duruyordu.
alamam cnm kapak bile yaptiramiyorum esim jdare et masraf cok oldu diyo daha dekoratif pek masragsiz ne olabilur acaba

Ben de kiradayım ankastre yeri boş yeni evlendiğim için set üstü almıştık aynı sizin gibi yapıyorum hiç de sorun etmedim mini fırınım var onu oraya koydum Sonuçta kendi evimiz değil ki neden bu kadar dert ettiniz..

SIk yanar doner ufak boncuklu perde gibi bise yapabilirsin basit dusunme cok sik seyler olabiliyor kimi duvar susu gibi kullaniyor simdi mutfagi gozumuzde canlandiramiyoruzki akil verelim rengini falan o kisma ait foto atarsan gecici ne yaparsin soyleyelim

image.webp
Seni çok iyi anlıyorum.
Benim de buzdolabımın ölçüleri biraz büyük olduğu için sığmamıştı ama ona ayrılan kısım boş durunca ben dayanamadım zorla yerine itiştirdim :KK45:şimdi biraz zor açılıyo kenarı çiziliyor falan napim diğer türlü hiç olmadı.
Örtü olmaz demişsin ama bak resimde ki mutfakta şirin durmuş.ankastre yeri değil ama örnek olsun diye.

Canım ne yapılır bilmiyorum ama ev sahibi saçmalamış bence. Sanki o evde oturup para veren insan değil

ben yeni eve tasindim kiralik..ama ankastre firin seti gerekiyor oraya ama ben alamiyorum suan birsuru masraf oldu zaten bittik diyebilirim..ankastre firin yeri bos kaldi kapagi da yok oranin tabi cok cirkin gorunuyor kucuk eski firini koydum tost makinesi tepsi falan koydum ama onu acik oldugundan cok ama.cok cirkin durdu napabolirim.oraya ya kapak da yaptiramam ev sahibi biseye iizin vermiyor zaten masraf da yapamayiz diyo esim idare et diyo ama siz beni anlarsiniz o kotu goruntuyu tahmin edeboliyorsunuzdur .lutfen bana guxel fikirlwr verin siz ne derseniz gidip yapcam :KK43:
Ev sahibine söyleyin onun taktırması gerek ankastreyi
Kira ne kadar veriyorsun

hadi ya helal olsun ozaman size .aslinda arasak mi kadini ya zannetmiyorun yaptircani ama ya
Yani bizlik bişey değil aslında artık yeni evlerde o monte edilen fırın set falan ev sahibine ait oluyor ben çevremde de öyle görüyorum ankaradayız site içi bi ev. Ev sahibinle bi konuş canım istersen

alamam cnm kapak bile yaptiramiyorum esim jdare et masraf cok oldu diyo daha dekoratif pek masragsiz ne olabilur acaba
Dediğim dolaplar 70-80 arası fiyatlarda oluyor. Onu da almazSanız dert etmeyin sonuçta kiracısınız. Oturdugm evde milyon tane beğenmediğim şey var ama bu evde kalıcı degilim o yuzden görmezden geliyorum

Ben de kiradayım ankastre yeri boş yeni evlendiğim için set üstü almıştık aynı sizin gibi yapıyorum hiç de sorun etmedim mini fırınım var onu oraya koydum Sonuçta kendi evimiz değil ki neden bu kadar dert ettiniz..
cok merak ettim xanim goruntuyu

SIk yanar doner ufak boncuklu perde gibi bise yapabilirsin basit dusunme cok sik seyler olabiliyor kimi duvar susu gibi kullaniyor simdi mutfagi gozumuzde canlandiramiyoruzki akil verelim rengini falan o kisma ait foto atarsan gecici ne yaparsin soyleyelim
evet o yanae doner iyi fik8r sanir8m hosuma gitti xnm nerden bulabilirim acaba

Eki Görüntüle 2055266 Seni çok iyi anlıyorum.
Benim de buzdolabımın ölçüleri biraz büyük olduğu için sığmamıştı ama ona ayrılan kısım boş durunca ben dayanamadım zorla yerine itiştirdim :KK45:şimdi biraz zor açılıyo kenarı çiziliyor falan napim diğer türlü hiç olmadı.
Örtü olmaz demişsin ama bak resimde ki mutfakta şirin durmuş.ankastre yeri değil ama örnek olsun diye.
hadi ya iyi sigdirmissin ozaman canim aslinda resimdeki goruntu guzel duruuo cok aaol

Back
X