Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
73 günlük bebeğim emmeyi kesin reddediyor kilo alimi çok düşük diye dojtor mama takviyesi yaptı şuan Hic emmiyor zorla veriyorum yine emmiyor sutum de azalmaya badladi göğüs pompası alsam sutum çoğalır mi lütfen yardım edin
Allah kolaylik ve sabir versin bildigim kadariyle pompa bebegin cekim gucu kadar guclu degilmis cogalma yapmiyormus diye duydum sen hem sag hemde rezene falan icki cogalsin sutun ama emzirmeyide surekli dene sancisi varsa ondan emmek istemiyodur acken ilk emzir ki sanirim sende boyle yapiyosundur insallah duzelir
Sonsuzaskkk neler yaptım hatta aç bile bıraktım 5 saat falan yine de emmiyor pompa ile sagarsam sutum kesilir mi yani ?
Ve yine özlüyorum...
Kayıtlı Üye
Sonsuzaskkk neler yaptım hatta aç bile bıraktım 5 saat falan yine de emmiyor pompa ile sagarsam sutum kesilir mi yani ?
Kesilmez ama emziriyormus gibi duzenli sağman lazım ablam 8 aylik olana kadar kızinı hep sutunu sagarak besledi bayada sutu vardi hic emmedigi halde
Kafani rahat tut olumsuz dusunme acaba sutum azmi yetersizmi diye dusunme
Humana still tea,mamsel still tea sutunu arttirir ben devamli iki kupa iciyorum
Yinede emzirmeyide dene 3 4 aylik bebeklerde meme reddi olabiliyor
Minik eller geldi büyüyor...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Cnm eger kendim sagarsan kesilmz yengmlerden biliyrum.
C
73 günlük bebeğim emmeyi kesin reddediyor kilo alimi çok düşük diye dojtor mama takviyesi yaptı şuan Hic emmiyor zorla veriyorum yine emmiyor sutum de azalmaya badladi göğüs pompası alsam sutum çoğalır mi lütfen yardım edin
Canim bir arkadas daha sormustu onada soyledim ben bir cok marka pompayi kullandim hic biri verimli olmadi medula var kiralanabiliyor istersen ondan dene sutu arttiriyor cekim gucu cok iyi normal pompalarda 30 cc cekerken medulada 90 cc 120 cc cekebiliyordum ve sutumu arttirmisti her gogsunu bosalttiginda iki litre su ic diger sagma islemine kadar su kadar hicbirsey sutu arttirmiyor gogus masaji yap sagmaya baslamadan once biraz elinle sag sut bezlerini uyarmis olursun sonra pompa ile sagmaya devam et her 3 satte bir sag duzenli bide gece mutlaka duzenli sag gece sut daha fazla olur
Sabrediyorum Sana Ey Hayat
Kayıtlı Üye
Benzer bir şeyi ben de yaşadım. Doktor yazmadı ama ben de cahil iken mama başladım. Bebek emmeyi reddetti. Ama ben asla vazgeçmedim. Keyfin bilir demedim. Ayakta gezerek yatarak ne gerekiyorsa emzirdim . Hiç vazgeçmedim. Mamaya başladığıma aşırı pişman oldum. Ama iş işten geçmişti. Sadece uykusunda emiyordu. Siz çok çaba göstereceksiniz. Asla vazgeçmeyeceksiniz. Bi süre sonra ikisini de idare etmeyi öğreniyor bebek. Hem mama hem anne memesine alışıyor. Ama sabredin ve devam edin. Siz vazgecmezseniz sütünüz de kesilmez. İki yudum yutsa kar. Kilosu çok düşük değilse mamayı bırakın derim. Allah yardımcın olsun.