• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardım Kadir İnanır :)

Eowynn_arwn

Canımm kızlarım :))
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
2.861
3.614
133
Lütfen konum bi süre tasınmasın 🙏
Kızlar hemen özet geçeyim.çok değer verdiğim bir arkadaşım çok eski bir konak alıp restore ettirdi.simdi işletme olarak kullanıyor.içerisine de eski orjinal parçalarla dekore ediyor.gecen gün eline Türkan Şoray'ın orjinal fotografı geçmiş.cerceveletip astı.laf arasında bide Kadir İnanır'ın fotografını bulup asmak lazım dedi.
Simdi bunu ben alıp hediye etmek istiyorum.nerden ulasabilirim.nerden satın alabilirim.kizlar lutfen bu benim icin cok onemli 🙏🙏🙏

Bit pazarlarında, sahaflarda bulabilirsiniz büyük ihtimalle. İzmirde kızlar ağası hanı var, bu tip eski fotoğrafları satan dükkanlar var içinde. Bulunduğunuz ilde de vardır muhakkak.

antika satışı yapan bazı yerler var. ben ankara'da rastlamıştım türkan şoray ın fotoğrafına hatta bize resmini çekemezsiniz orijinal demişlerdi.
Burda da var oralari da arayip bir soracağım tesekkurler :)
başlığı okuyunca Kadir İnanır' a bir şey oldu sandım:olamaz:
😂
Bit pazarlarında, sahaflarda bulabilirsiniz büyük ihtimalle. İzmirde kızlar ağası hanı var, bu tip eski fotoğrafları satan dükkanlar var içinde. Bulunduğunuz ilde de vardır muhakkak.
Eskisehir'de yasiyorum.arastirayim insallah vardir cok sagolun :)
istiklalin ara sokaklarında var bu tarz şeyler satan yerler. ben hiç bir yerde bulamadığım plağı orada bulmuştum.
Tesekkurler :) arastirip telefonla bi sorayim bakalim ;)
Kara kalem olarak çizdirebilirsiniz
Bulamazsam en son care cizdiririm artik tesekkurler :)

internetten şu kelimelerle bulabilirsiniz: kadir inanır orijinal fotograf fiyat deyip arattım, direkt ünlü satış sitelerinden birinde buldum (burada adının verilmesi uygun değil diye biliyorum).

internetten şu kelimelerle bulabilirsiniz: kadir inanır orijinal fotograf fiyat deyip arattım, direkt ünlü satış sitelerinden birinde buldum (burada adının verilmesi uygun değil diye biliyorum).
[/Q
Bana özelden mesaj atar misin rica etsem.bende bi sitede o sekilde buldum ama kartpostal olarak cikti karsima hep :/

Back
X