Gebeliğe Hazırlık Kızlar acil yardım istiyorum beta hcg hormonu çok düşük

• Konu Sahibi Konu Sahibi ad000
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ad000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
1.992
1.195
133
27
Selam kızlar ben gebelik için tedavi görüyorum dün verdiğim kan tahlilinde beta hcg hormonu en düşük 0,5 olması gerekirken benimki daha da düşük 0.27 çıkmış sizce bi sorun mu var normal mi

en düşük 0,5 olması gerektiğini kim söyledi ki 0,01 ile 4,99 arası gebelik yok demek 5 ve üstü gebelik var demek 0,5 olması gerekirken ne demek anlayamadım

Gayet normal bi değer, neresi anormal anlamadım

en düşük 0,5 olması gerektiğini kim söyledi ki 0,01 ile 4,99 arası gebelik yok demek 5 ve üstü gebelik var demek 0,5 olması gerekirken ne demek anlayamadım
e nabız sitesinde normal olmayan sonuçlarda çıkıyor o yüzden biraz korktum çikolata kistiyle savaşıyorum ondan dolayı tedirgin oldum

Bir anormallik yok ki.

Selam kızlar ben gebelik için tedavi görüyorum dün verdiğim kan tahlilinde beta hcg hormonu en düşük 0,5 olması gerekirken benimki daha da düşük 0.27 çıkmış sizce bi sorun mu var normal mi
Cokta acil yardım gereken bi durum değil ... Panik yapmayın. 0 yani değeri çok düşük diye bir anlam çıkarmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…