Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben 12+1 haftalik hamileyim bugün ikili tarama testi yaptırdık sonuçlar 10 gün sonra çıkacakmış bebeğin ense kalınlığı 1.4 mm boyu 58.9 mm normal mi sizce
Iyi de ensesi kalın değil ki? 3 mm ve üzeri olsa telaş etmen gerekirdi. Boyu da 5,89 cm. Boyu da iyi. O haftadaki bebeklerin boyu 55 mm - 60 mm arası olur. Erkek mi?
Kızlar ben 12+1 haftalik hamileyim bugün ikili tarama testi yaptırdık sonuçlar 10 gün sonra çıkacakmış bebeğin ense kalınlığı 1.4 mm boyu 58.9 mm normal mi sizce /QUOTE] İyi çıkmış canım sonuçlar allahim sağ salim kucamiza alırız ins❤❤
Merhabalar acaba ikili testte önce ultrasonla bakılıp sonramı kan alınıyor yoksa tam tersimi yarın randevum var duruma göre erken gidicem o yüzden sordum
Merhabalar acaba ikili testte önce ultrasonla bakılıp sonramı kan alınıyor yoksa tam tersimi yarın randevum var duruma göre erken gidicem o yüzden sordum