• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardım gebelik varmı ???

Testte dalgalanma olmuş idrarı 3 damla damlatın. Test bozuk da olabilir

Sanırım öyle oldu ilk anda çıkmayınca bende yok diye atmak için baktığım da bunu gördüm 2 gün oldu geçeli ama anlamadım
Zaten Yarım saat geçmiş cnm üstünden. Yarın bi daha tekrarla. İnşallah mutlu haber alırsın❤️

İnşallah canım benim 11 aydır bekliyoruz ☹️ Hiç bir sorun da yok oysa neden olmuyor anlamıyorum 😒
Bizde 6 aydır bekliyoruz canım olmayınxa olmuyor. Stres yapıyoruz bu etkiliyor.benim bugün regli günüm ama daha olmadım. Dünkü test negatif. Umudum yok hiç. Bu ay ara vereceğim bebek çalışmalarına psikolojimizin rahatlaması lazım diye düşünüyorum

Hiç sorma yaa sanırım
Bizde 6 aydır bekliyoruz canım olmayınxa olmuyor. Stres yapıyoruz bu etkiliyor.benim bugün regli günüm ama daha olmadım. Dünkü test negatif. Umudum yok hiç. Bu ay ara vereceğim bebek çalışmalarına psikolojimizin rahatlaması lazım diye düşünüyorum
hiç sorma yaaa bende bi ara versem iyi olacak iyi üzdü beni hiç akılda yokken oluyormuş çoğu kişi haberi bile olmadan hamile kalıyor valla ilginç ben her noktamı ayrı ayrı dinliyorum resmen psikolojik falan kalmadı 🤦🏻‍♀️

Hiç sorma yaa sanırım

hiç sorma yaaa bende bi ara versem iyi olacak iyi üzdü beni hiç akılda yokken oluyormuş çoğu kişi haberi bile olmadan hamile kalıyor valla ilginç ben her noktamı ayrı ayrı dinliyorum resmen psikolojik falan kalmadı 🤦🏻‍♀️
Bu yüzden zorlaşıyor canım. Spor falan yapcam yumurtlama takibi falan yapmayacağım. Yaza kadar kilo vereyim. Sonra bi daha gebelik düşünürüm😁

Back