- 2 Mart 2025
- 36
- 17
- 3
- 35
- Konu Sahibi Nickim bile yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teste göre pozitif kan verin bence siz direkSabah kalkıp yapacaktım dayananamadım, reglim 5 gün gecikti şimdi test yaptım silik bir çizgi var sizce hamile miyim
Sabah tekrar yapayım mıTeste göre pozitif kan verin bence siz direk
Rica ederim mutlaka haberdar edinHeyecandan bayılacağım şimdi sabahı bekleyemedim, teşekkür ederim yorumunuz için
Bence gerek yok akşam böyle çıkan sabah daha da koyu çıkar direk kan için gidin erkendenSabah tekrar yapayım mı
Ya siz ne güzel insanlarsınız be, ben şurada gördüğüm desteği gündelik hayatımda göremedim. İyi ki varsınız kız kardeşlerimRica ederim mutlaka haberdar edin
Sabaha kadar heyecandan kalpten gitmezsem eğer, ben tüp bebek sürecindeyim henüz tedavim başlamamıştı prosedürel işlerden dolayı, doğal yolla oldu olduysa ve mucize gibi.Bence gerek yok akşam böyle çıkan sabah daha da koyu çıkar direk kan için gidin erkenden
Allah iyi insanlar çıkarsın karşınıza inşallah sizde iyi ki varsınızYa siz ne güzel insanlarsınız be, ben şurada gördüğüm desteği gündelik hayatımda göremedim. İyi ki varsınız kız kardeşlerim![]()
Bu şekilde olan çok insan var umarım sizinde öyle olur Allah kucağınıza boş bırakmasın inşallah güzel haberler alırsınızSabaha kadar heyecandan kalpten gitmezsem eğer, ben tüp bebek sürecindeyim henüz tedavim başlamamıştı prosedürel işlerden dolayı, doğal yolla oldu olduysa ve mucize gibi.
Allah sizin karşınıza da sizin gibi insanlar çıkarsın.Allah iyi insanlar çıkarsın karşınıza inşallah sizde iyi ki varsınız![]()
Ayyy hadi inşallah kendiliğinden bir mucize olmuştur amiiinnSabaha kadar heyecandan kalpten gitmezsem eğer, ben tüp bebek sürecindeyim henüz tedavim başlamamıştı prosedürel işlerden dolayı, doğal yolla oldu olduysa ve mucize gibi.
Sadece kese görünüyor şu anRica ederim mutlaka haberdar edin