Gebeliğe Hazırlık Kızlar acil yardım gebelik mi adet mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nrnslmylmz07

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
242
246
23
Bugün adetimin ilk günü kahverengi akıntı var
Sağ kasıkta ağrı midemde sanki bi baskı var afedersiniz midemdeki çıksa düzelecek gibiyim bide şiddetli bel ve baş ağrısı çekiyorum bi kaç gündür nolur yardım edin
sizce ne olabilir

gebelikte olma ihtimali var tabiki tarifinize göre.
test yapmadınızmı varsa çıkar bugun :)
hayırlısı olsun
Yapmaya korkuyorum açıkçası şuan hiç adet hissi yok gibi sonra bi anda adet olacakmışım gibi karışık baya o yüzden yarın test yapayım diyorum sen de yaşadın mı böyle şeyler

Yapmaya korkuyorum açıkçası şuan hiç adet hissi yok gibi sonra bi anda adet olacakmışım gibi karışık baya o yüzden yarın test yapayım diyorum sen de yaşadın mı böyle şeyler
bende yerleşme kanaması lekelenme tarzı hiç birşey olmadı.
ama tam adet gününde fln yerleşme kanaması olanlar oluyor :)
ağrıları içinde adet ve hamilelik ağrıları aynı diyorlarya cidden aynı :)

evde test varsa yapın bence :)

Var ama şimdi çıkar mı ki testlerde sabah yapın diyorlar doğru sonucu alabilir miyim

eğer varsa şimdide çıkarrr
Bişey sorabilir miyim yumurtlama dan tam 10 gun sonra erken gebelik testi yaptım negatif cıktı erken mı sizce test için yarın adet günüm.. Her testten sonra cok moralim bozuluyor kendımı zor toparlıyorum o yuzden 1 gun bile olsa gecıkme olmasını beklemeye karar verdım

yumurtlama gününüzden kesin olarak eminseniz 10 gün sonra belki çok silik çıkabilirdi.
benim 11 gün sonra silik çıktı değerimde 44 tü o gün
ama ben yumurtlama günümü biliyordum ovu testi yapmıştım.

inşallah vardırda o gün göstermemiştir kendini :)

Cuma günü aksam cift cızgı gordum ovualsyonda cumartesi aksam da yumurtlama sancısı oldu pazarı 1.gun sayıp 10. gun yaptım testi negatif.. Erken gebelik testleri daha hassas olur diye..inanın herseyden ümitleniyorum artık geç döllenme diye bişe siz konusu olur mu yumurtlama gununu biliyorsak

Cumartesi aksam yumurtlama olduysa pazartesi gunu döllenme olmus olabilir mi ki??

Cumartesi aksam yumurtlama olduysa pazartesi gunu döllenme olmus olabilir mi ki??
bilmiyorumki pikten 36 saat sonra gibi çatlıyomuş yumurta cuma çift çizgiyse pazar çatladı desek 10 gün fln olmuş işte ama bilmiyoruzki işte bekleyin bence bir iki gün daha belli olur o zaman :)
yumurtlama günü kesinse geç döllenme olmaz geç döllenme geç yumurtlama demek zaten geç yumurtlandığı için haliyle geç dölleniyor:)
iki kere yumurtlayan arkadasımda var forumda gerçi aynı aydsa 2 kere pik gördü.
yani adet gelmediği sürece her türlü ihtimal var :)

Cumartesi akşam bekliyorum ama inşallah gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…