kızlar acıl yardım edın :(

karameleq

MeLeqim ßediRim
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
220
0
26
İstanbul
kızlar ben 30' uncu hafdaya qırdım dun qece lavobaya qırdım kullandıqım peceteye cok acık renkde kan qeldı renqı pembemsı bu ıkıncı hamılelıqım ılkıde erken doqum oldu 29 hafdalık yatmalımıyım doktoramı qıtmelıyım hemen aqrım sancım yok sadece peceteye pembemsı su qıbı akıntı gelıyo fıkır verırmısınız

bence hemen doktorunuzu aramalısınz haber vermelisinz

bıraz daha beklıyım qene qelırse qıdıyım enıyısı en azında acıl durumluk bısey varsa durdururlar erken doqumu (

bıraz daha beklıyım qene qelırse qıdıyım enıyısı en azında acıl durumluk bısey varsa durdururlar erken doqumu (

inşaallah olmaz ama bence yinede doktorunza bilgi verin derim o sizi takip ettigi için gelilmeleere göre yönlendirebilir sizi genede geçmiş olsun sag salim kucagına al inşaallah

korkutmak istemem ama hemen acil olarak doktorunuza görünün bahsettiğiniz akıntı nişan olabilir... durumlardan bizleride haberdar edin...:44:

korkutmak istemem ama hemen acil olarak doktorunuza görünün bahsettiğiniz akıntı nişan olabilir... durumlardan bizleride haberdar edin...:44:

hemen doktorunuzla iletişime geçin bahsettiğiniz akıntı bebeğin nişanı olabilir. gelişmelerden bizi haberdar edin...

seyhan suan sorun yok wc qıttım peceteye bısey qelmedı aqrım falanda yok qeceye kadar beklıcem qene qelırse qıdıcem artık ıns bısey olmaz haberdar ederım ben senı : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…