Doğuma Hazırlık kızlar acil yardım depresyondayım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

papatya82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
8
1
1 hafta önce dogum yaptım.ben hastanedeyken eşim bebegin kimligini cıkarmış.adını ecrin koymuş.ben hiç begenmedm ısınamadım.degişmezmiş ad.benm durumumda olan varmı.cok canm sıkkn.

canım olan olmuş ya
ecrinde güzel bir isim aslında
sen canını sıkma
kendine ve bebeğine çok iyi bak
sağlıklı olsun yeter ayşe fatma ne farkeder ki

senin esinde nasil bir insan? siz konusmadiniz mi isimleri? Niye böyle yapti? Ailesimi dedi de onlari dinledi, snein icin üzüldüm ama sen sikma canini olan olmus, isim degisilmez sende bu isime alismaya bak

eşin çok kaba davranmış,isim ortak karar alınarak konur,ama hiç üzülme ecrin ismi çok güzel bir isim..

eşin haksızlık yapmışş ama ecrini beyenmeyen yok bende çok beyendim ismiyle büyür iişallah 2. bebeğede sen ismini korsun eşini depresyona sokar ödesirsinn takma kafana sağlıklı olsunda

Canım dua et, kaynananın adını falan koymamış eşin emrivakiyle, ecrin en azından moda bir isim. ıkinciyede sen koyarsın isim ödeşmiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…