F Fatmahuma Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2020 232 91 48 17 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatmahuma #1 1.5 yasinda oglum var dolaplarin bej renkte sade eyeliner ile butun dolaplari cizmis neyle sildiysem o leke cikmiyor sirke aseton domestos ispirto alkol hepsini denedim ama yok golgesi kaldi dolapta bilgisi olanlarin acil cevabini bekliyorum
1.5 yasinda oglum var dolaplarin bej renkte sade eyeliner ile butun dolaplari cizmis neyle sildiysem o leke cikmiyor sirke aseton domestos ispirto alkol hepsini denedim ama yok golgesi kaldi dolapta bilgisi olanlarin acil cevabini bekliyorum
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.909 17.544 498 17 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatmahuma #2 Fatmahuma .!.: 1.5 yasinda oglum var dolaplarin bej renkte sade eyeliner ile butun dolaplari cizmis neyle sildiysem o leke cikmiyor sirke aseton domestos ispirto alkol hepsini denedim ama yok golgesi kaldi dolapta bilgisi olanlarin acil cevabini bekliyorum Genişletmek için tıkla... Cif denediniz mi
Fatmahuma .!.: 1.5 yasinda oglum var dolaplarin bej renkte sade eyeliner ile butun dolaplari cizmis neyle sildiysem o leke cikmiyor sirke aseton domestos ispirto alkol hepsini denedim ama yok golgesi kaldi dolapta bilgisi olanlarin acil cevabini bekliyorum Genişletmek için tıkla... Cif denediniz mi
Blue_Black Guru Pro Üye 14 Temmuz 2011 2.917 10.015 408 39 17 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatmahuma #3 Cif çıkarır deneyin
F Fatmahuma Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2020 232 91 48 17 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatmahuma #4 i006 .!.: Cif denediniz mi Genişletmek için tıkla... denedim ama maalesef
F Fatmahuma Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2020 232 91 48 17 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatmahuma #5 Blue_Black .!.: Cif çıkarır deneyin Genişletmek için tıkla... denemez miyim ispirto aseton cif domestos limon karbonat herseyi denedim boyle kaldi Eklentiler IMG-20230117-WA0014.jpeg 39,8 KB · Görüntüleme: 49
Blue_Black .!.: Cif çıkarır deneyin Genişletmek için tıkla... denemez miyim ispirto aseton cif domestos limon karbonat herseyi denedim boyle kaldi
Blue_Black Guru Pro Üye 14 Temmuz 2011 2.917 10.015 408 39 17 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatmahuma #6 Bulaşık makinası parlatıcısı, ve leke çıkarıcı deneseniz ama dolabın rengine bişey yaparmi bilemicem
Hemsirecik Afkurma🦴 Pro Üye Yöresel Yemekler 24 Mart 2019 12.717 57.984 598 17 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatmahuma #7 Fatmahuma .!.: denemez miyim ispirto aseton cif domestos limon karbonat herseyi denedim boyle kaldi Genişletmek için tıkla... Tiner deneyin
Fatmahuma .!.: denemez miyim ispirto aseton cif domestos limon karbonat herseyi denedim boyle kaldi Genişletmek için tıkla... Tiner deneyin
F Fatmahuma Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2020 232 91 48 18 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatmahuma #8 Hemsirecik .!.: Tiner deneyin Genişletmek için tıkla... evet bunu sona biraktim en son bunu denicem cozum olur insallah
Hemsirecik .!.: Tiner deneyin Genişletmek için tıkla... evet bunu sona biraktim en son bunu denicem cozum olur insallah
F Fatmahuma Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2020 232 91 48 18 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatmahuma #9 Blue_Black .!.: Bulaşık makinası parlatıcısı, ve leke çıkarıcı deneseniz ama dolabın rengine bişey yaparmi bilemicem Genişletmek için tıkla... farmasi oxi bulasik tablet ve parlatici hep birlikte denedik yok cikmadi oylece duruyor
Blue_Black .!.: Bulaşık makinası parlatıcısı, ve leke çıkarıcı deneseniz ama dolabın rengine bişey yaparmi bilemicem Genişletmek için tıkla... farmasi oxi bulasik tablet ve parlatici hep birlikte denedik yok cikmadi oylece duruyor
P pembeciceksi Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Aralık 2022 317 185 23 29 18 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatmahuma #10 Fatmahuma .!.: 1.5 yasinda oglum var dolaplarin bej renkte sade eyeliner ile butun dolaplari cizmis neyle sildiysem o leke cikmiyor sirke aseton domestos ispirto alkol hepsini denedim ama yok golgesi kaldi dolapta bilgisi olanlarin acil cevabini bekliyorum Genişletmek için tıkla... selsil pak diye bir ürün var her şeyi çıkarıyor bence onu da deneyebilirsiniz
Fatmahuma .!.: 1.5 yasinda oglum var dolaplarin bej renkte sade eyeliner ile butun dolaplari cizmis neyle sildiysem o leke cikmiyor sirke aseton domestos ispirto alkol hepsini denedim ama yok golgesi kaldi dolapta bilgisi olanlarin acil cevabini bekliyorum Genişletmek için tıkla... selsil pak diye bir ürün var her şeyi çıkarıyor bence onu da deneyebilirsiniz
QueenGenepil Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2014 5.475 17.107 248 19 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatmahuma #11 Domestosun püskürtmeli leke çıkarıcısı var ama çok dikkat edin mahveder kumaşları deliyor
F Fatmahuma Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2020 232 91 48 25 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatmahuma #12 anneolmakkistiyorumm .!.: selsil pak diye bir ürün var her şeyi çıkarıyor bence onu da deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... evet bugun tesadufen denk geldigim bi urun almayi dusunuyorum umarim cikar :) yorumunuz icin teşekkürler
anneolmakkistiyorumm .!.: selsil pak diye bir ürün var her şeyi çıkarıyor bence onu da deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... evet bugun tesadufen denk geldigim bi urun almayi dusunuyorum umarim cikar :) yorumunuz icin teşekkürler
F Fatmahuma Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2020 232 91 48 25 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatmahuma #13 QueenGenepil .!.: Domestosun püskürtmeli leke çıkarıcısı var ama çok dikkat edin mahveder kumaşları deliyor Genişletmek için tıkla... bunu da arastiricam teşekkür ederim :)
QueenGenepil .!.: Domestosun püskürtmeli leke çıkarıcısı var ama çok dikkat edin mahveder kumaşları deliyor Genişletmek için tıkla... bunu da arastiricam teşekkür ederim :)