Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cif denediniz mi1.5 yasinda oglum var dolaplarin bej renkte sade eyeliner ile butun dolaplari cizmis neyle sildiysem o leke cikmiyor sirke aseton domestos ispirto alkol hepsini denedim ama yok golgesi kaldi dolapta bilgisi olanlarin acil cevabini bekliyorum
denemez miyim ispirto aseton cif domestos limon karbonat herseyi denedim boyle kaldiCif çıkarır deneyin
Tiner deneyindenemez miyim ispirto aseton cif domestos limon karbonat herseyi denedim boyle kaldi
evet bunu sona biraktim en son bunu denicem cozum olur insallahTiner deneyin
farmasi oxi bulasik tablet ve parlatici hep birlikte denedik yok cikmadi oylece duruyorBulaşık makinası parlatıcısı, ve leke çıkarıcı deneseniz ama dolabın rengine bişey yaparmi bilemicem
selsil pak diye bir ürün var her şeyi çıkarıyor bence onu da deneyebilirsiniz1.5 yasinda oglum var dolaplarin bej renkte sade eyeliner ile butun dolaplari cizmis neyle sildiysem o leke cikmiyor sirke aseton domestos ispirto alkol hepsini denedim ama yok golgesi kaldi dolapta bilgisi olanlarin acil cevabini bekliyorum
evet bugun tesadufen denk geldigim bi urun almayi dusunuyorum umarim cikar :) yorumunuz icin teşekkürlerselsil pak diye bir ürün var her şeyi çıkarıyor bence onu da deneyebilirsiniz
bunu da arastiricam teşekkür ederim :)Domestosun püskürtmeli leke çıkarıcısı var ama çok dikkat edin mahveder kumaşları deliyor