allah tamamına erdirsinn....bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsinn...
bu konuda hiç bi bilgim yok canım...bende yaptırcam genetik testleri...
hıc bır bılgım yok
rabbm saglıklan bebegını kuacgına almayıda nasp etsın darısı bıze ınşşşşş
canım korkacagın bir şey yok .sadece gebeliğinde kan sulandırıcı iğne kullanman gerekiyor.dr başlamış zaten.geçmiş olsun.bendede aynı rahatsızlık var.Kızlar transfer öncesi yapılan trombofili paneli testi yaptırdım transfer sonrası dr um sonucu alana kadar celaxine 0.4mg iğne verdi 10 gün kullandım sonra sonucum çıktı dr uma faxladım o da hemetoloğa gösterdi ve iğne kullanmama gerek olmadığını söylediler şu an hamileyim en son dün iğnemi oldum ama sanki o iğneyi olmazsam bebeğime birşey olacak diye korkuyorum bu gün iğnem yoktu vurmadım tahlill sonucum B-Fibrinojen-455 G-A HETEREZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR ve MTHFR A1298C HETEREZİGOT mutasyon saptanmıştır diyor çok korkuyorm bebeğime birşey olacak diye bu konuda bilgisi olan varsa lütfen acil yardım bekliyorum
amin canım rabbim inşallah canım sende en kısa zamanda hamiş kalıp anne olacaksın
Kızlar transfer öncesi yapılan trombofili paneli testi yaptırdım transfer sonrası dr um sonucu alana kadar celaxine 0.4mg iğne verdi 10 gün kullandım sonra sonucum çıktı dr uma faxladım o da hemetoloğa gösterdi ve iğne kullanmama gerek olmadığını söylediler şu an hamileyim en son dün iğnemi oldum ama sanki o iğneyi olmazsam bebeğime birşey olacak diye korkuyorum bu gün iğnem yoktu vurmadım tahlill sonucum B-Fibrinojen-455 G-A HETEREZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR ve MTHFR A1298C HETEREZİGOT mutasyon saptanmıştır diyor çok korkuyorm bebeğime birşey olacak diye bu konuda bilgisi olan varsa lütfen acil yardım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?