canım Allaha tevekkül et ben çok okudum tarlusal içip hamile olduğunu öğrenen ve hç bişi olmamışş. sende bol bol dua et. Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun.
meraba kızlar benim sat tarihim 3 aralık ocağın 9 unda sağlık ocağında kan testi verdim negatifti sonra 13.günde kadın doğumcuya gittim ultrsayonla baktı bir şey yok dedi ve kan testi yaptı oda negatif çıkınca adet döktürücü verdi TARLUSAL.ve ben içtim 6 günde bitti 4.gün geçti hala adet olmayınca cumartesi günü eczaneden aldım test ve yaptım çok koyu iki tane çizgi ve hamileyim şimdi çok korkuyorum nasıl oldu bu negatif çıktıktan sonra..ve ben ilk bebeğimi kaybettim folik asit eksikliğinden gebeliğim sonlandı o yüzden korku yaşarken şimdide bu korku çıktı içimi ferah tutım diyorum ama cumartesi gününden beri ağlıyorum..ne olur yardım edin..çok korkuyorum. adet söktürücü içipte hamile olduğunu öğrenenler varmı..
meraba kızlar benim sat tarihim 3 aralık ocağın 9 unda sağlık ocağında kan testi verdim negatifti sonra 13.günde kadın doğumcuya gittim ultrsayonla baktı bir şey yok dedi ve kan testi yaptı oda negatif çıkınca adet döktürücü verdi TARLUSAL.ve ben içtim 6 günde bitti 4.gün geçti hala adet olmayınca cumartesi günü eczaneden aldım test ve yaptım çok koyu iki tane çizgi ve hamileyim şimdi çok korkuyorum nasıl oldu bu negatif çıktıktan sonra..ve ben ilk bebeğimi kaybettim folik asit eksikliğinden gebeliğim sonlandı o yüzden korku yaşarken şimdide bu korku çıktı içimi ferah tutım diyorum ama cumartesi gününden beri ağlıyorum..ne olur yardım edin..çok korkuyorum. adet söktürücü içipte hamile olduğunu öğrenenler varmı..
konuyu okuyunca çok şaşırdım açıkçası..
çünkü bi benzeri durum mevcut bende de...
7 ocakta olmam lazımdı,olmadım.. eczane testi negatif..
10-15 günlük gecikmedeyken kan testi yapıldı, o da negatif..
şimdi tarlusal kullanıyorum bende,son 2 hap kaldı ve hala hastalanmadım..
oysa 2 ay daha içmiştim,içmeye başladığımın 2. yada 3. günü adetim olmuştu
içime kurt düşürdün bak şimdi :44: :44: :44:
kızlar şimdi doktordan geldim 2 veya 3 haftalık hamileyim...daha yeni dedi belkide bu ilacı kullanırken hamile kalmış bile olabilirmişim..ve içini ferah tut bir şey olmaz dedi...bu ilacın bir benzerini hamile kalmak için veriyoruz dedi...ve progestanmı ne ondan verdi daha yeni olduğu için içimi ferahlattı çok üzülüyordum...Allahım inş. sağlıklı bir şekilde alırım kucağıma hiçbirşeycik olmaz...
iyi bari bişeyin yokmuş..sevindim..
senle durumum o kadar aynıki benide ümitlendirmişti yazdıkların ama olmadıinş sağlıkla büyütürsün,tebrikler
sağol cnm inş. en kısa zamanda rabbim sanada verir..tabi doktor içimi ferahlattı ama korkularım olacak keşke içmeseydim ama bilemiyorumda belki hapı içwerkende hamile kalmış olabilirim ALLAHIM bu sefer yavrumu bana bağışlar inş..Allahım herkese nasip etsin...
yapılcak bişey olsa ya da sakıncalı olsa doktor söylerdi,güven bence..içinide ferah tut artık..
sonuçta stres herşeye zarar biliyosun..
benimde bi düşüğüm var senin gibi..bide yazdıkların şu ana bana tıpatıp uyuyo,düşün kalktım evden çıktım test aldım yazdıklarına denk gelincedeli diyosundur belki içinden ama umut işte naparsın
cnm biliyorum helede düşüğün olmuş inanırım yani Allahım en kısa zamanda sanada versin ama zamanı var inanki stres yapma sende..inş. kavuşursun yavruna...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?