• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil yardım adet söktürücü içtim ve hamileyimm...

melekci

Allahıma Şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
1.544
2.282
333
Samsun
meraba kızlar benim sat tarihim 3 aralık ocağın 9 unda sağlık ocağında kan testi verdim negatifti sonra 13.günde kadın doğumcuya gittim ultrsayonla baktı bir şey yok dedi ve kan testi yaptı oda negatif çıkınca adet döktürücü verdi TARLUSAL.ve ben içtim 6 günde bitti 4.gün geçti hala adet olmayınca cumartesi günü eczaneden aldım test ve yaptım çok koyu iki tane çizgi ve hamileyim şimdi çok korkuyorum nasıl oldu bu negatif çıktıktan sonra..ve ben ilk bebeğimi kaybettim folik asit eksikliğinden gebeliğim sonlandı o yüzden korku yaşarken şimdide bu korku çıktı içimi ferah tutım diyorum ama cumartesi gününden beri ağlıyorum..ne olur yardım edin..çok korkuyorum. adet söktürücü içipte hamile olduğunu öğrenenler varmı..

canım Allaha tevekkül et ben çok okudum tarlusal içip hamile olduğunu öğrenen ve hç bişi olmamışş. sende bol bol dua et. Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun.

canım Allaha tevekkül et ben çok okudum tarlusal içip hamile olduğunu öğrenen ve hç bişi olmamışş. sende bol bol dua et. Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun.

cnm inş. inş. birşey olmaz ilk gebeliğim sonlandırıldı onun tedbirini almak için uğraştım..7 aydır folik asit içiyorum ama hala korkularım vardı bişrde bu eklendi nerden içtim ilacı içmez olaydım...

o bebek dünyaya gelecekse saglıgı ve sıhati ile hicbirşey olmaz ALLAH IN İZNİ İLE ben 2 kutu antibiyotik içmiştim en agırından röntgen çektirmiştim ilk doktora gittigimde kese bile görünmedi doktor kızım sen benim kızım olsan bekle derdim dedi 2 gidişimde kese göründü çocugun sakat ola bilme ihtimaline dr tarama teslerinde belli olur demişti aylarca hopoturup hop kalktım ne yaparım diye saglıklı bir çocugum var şimdi sabret ve o bebek saglıklı ise boşuna stres yüklemiş olacaksın ona

tarlusal ile ilgili bir bilgim yok.. ama doktorum bu tarz sıkıntılara mahal vermemek adına hep progestan ya da duphaston öneriyordu..
hamile olduğum ay da progestan içmiştim.. ilaca rağmen gelmeyince adet hamile olduğumu öğrenmiştik.. ama genel olarak söktürücülerin içerikleri aynı oluyor.. bence kendine sıkıntı yapıp strese sokma yavrunu da.. hiçbirşey olmaz Allah'ın izni ile..
hayırlı olsun gebeliğin, inşallah sağ salim kucağına da alırsınçç

meraba kızlar benim sat tarihim 3 aralık ocağın 9 unda sağlık ocağında kan testi verdim negatifti sonra 13.günde kadın doğumcuya gittim ultrsayonla baktı bir şey yok dedi ve kan testi yaptı oda negatif çıkınca adet döktürücü verdi TARLUSAL.ve ben içtim 6 günde bitti 4.gün geçti hala adet olmayınca cumartesi günü eczaneden aldım test ve yaptım çok koyu iki tane çizgi ve hamileyim şimdi çok korkuyorum nasıl oldu bu negatif çıktıktan sonra..ve ben ilk bebeğimi kaybettim folik asit eksikliğinden gebeliğim sonlandı o yüzden korku yaşarken şimdide bu korku çıktı içimi ferah tutım diyorum ama cumartesi gününden beri ağlıyorum..ne olur yardım edin..çok korkuyorum. adet söktürücü içipte hamile olduğunu öğrenenler varmı..

bende anlamıyorum bu işi benım son adet 10 aralıktı hep gec adet görurdum banada 10 ocakta kanda bakıldı gebelık yok dendı. bende adetım gelsın dıye soğan suyu nane adacayı ıçtım 9 lt su şisesi kaldırdım ama kandıl gunu hamıle olduğumu oğrendım ben şok:53: gec döllenme sanırım.
Rabbim buyuk benımde korkularım var ama bakalım. İçinizi ferah tutun inş dualarınız kabul olur

inş. birşey olmaz içimi rahat tutmak istiyorum ama olmuyor hep korku olacak Allahım sen yardım et ne olur..şimdi doktora gidiyorum sabah kan verdim bakalım ne diyecek doktor

konuyu okuyunca çok şaşırdım açıkçası..

çünkü bi benzeri durum mevcut bende de...
7 ocakta olmam lazımdı,olmadım.. eczane testi negatif..
10-15 günlük gecikmedeyken kan testi yapıldı, o da negatif..

şimdi tarlusal kullanıyorum bende,son 2 hap kaldı ve hala hastalanmadım..
oysa 2 ay daha içmiştim,içmeye başladığımın 2. yada 3. günü adetim olmuştu

içime kurt düşürdün bak şimdi :44: :44: :44:

Allahım ol diyince oluyo istemeyincede nasip olmuyo ısde allahdan hayırlısı gönlünüzü ferah tutun

valla bebek tutundukdan sonra ne yaparsan yapp saglıklıysa Allahın ıznıyle hıc bısey olmazz kımısıı ilşkiden sonra ertesı gun hapı ıcıyo hamıle kalmıyım dıyyee yınede hamıle kalıyoo ınanırım yanıı ...:53:

konuyu okuyunca çok şaşırdım açıkçası..

çünkü bi benzeri durum mevcut bende de...
7 ocakta olmam lazımdı,olmadım.. eczane testi negatif..
10-15 günlük gecikmedeyken kan testi yapıldı, o da negatif..

şimdi tarlusal kullanıyorum bende,son 2 hap kaldı ve hala hastalanmadım..
oysa 2 ay daha içmiştim,içmeye başladığımın 2. yada 3. günü adetim olmuştu

içime kurt düşürdün bak şimdi :44: :44: :44:

allahım ben nasıl bi insanım yarabbim..
konuyu bi okudum,tıpkı şu anki benim durumum,birebir aynısı yani..
hemen gittim test aldım bende yaptım nolur nolmaz diye..
tabi sonuç negatif,silik bi çizgi bile yok :50: konu sahibi arkadaşım sen çok yaşa emi?
ayrıca durumunla ilgili bi doktora görünsen hemen,iyi olur bence.şansa bırakma,etrafada çok sorma..

kızlar şimdi doktordan geldim 2 veya 3 haftalık hamileyim...daha yeni dedi belkide bu ilacı kullanırken hamile kalmış bile olabilirmişim..ve içini ferah tut bir şey olmaz dedi...bu ilacın bir benzerini hamile kalmak için veriyoruz dedi...ve progestanmı ne ondan verdi daha yeni olduğu için içimi ferahlattı çok üzülüyordum...Allahım inş. sağlıklı bir şekilde alırım kucağıma hiçbirşeycik olmaz...

kızlar şimdi doktordan geldim 2 veya 3 haftalık hamileyim...daha yeni dedi belkide bu ilacı kullanırken hamile kalmış bile olabilirmişim..ve içini ferah tut bir şey olmaz dedi...bu ilacın bir benzerini hamile kalmak için veriyoruz dedi...ve progestanmı ne ondan verdi daha yeni olduğu için içimi ferahlattı çok üzülüyordum...Allahım inş. sağlıklı bir şekilde alırım kucağıma hiçbirşeycik olmaz...

iyi bari bişeyin yokmuş..sevindim..
senle durumum o kadar aynıki benide ümitlendirmişti yazdıkların ama olmadı :50: inş sağlıkla büyütürsün,tebrikler

iyi bari bişeyin yokmuş..sevindim..
senle durumum o kadar aynıki benide ümitlendirmişti yazdıkların ama olmadı :50: inş sağlıkla büyütürsün,tebrikler

sağol cnm inş. en kısa zamanda rabbim sanada verir..tabi doktor içimi ferahlattı ama korkularım olacak keşke içmeseydim ama bilemiyorumda belki hapı içwerkende hamile kalmış olabilirim ALLAHIM bu sefer yavrumu bana bağışlar inş..Allahım herkese nasip etsin...

sağol cnm inş. en kısa zamanda rabbim sanada verir..tabi doktor içimi ferahlattı ama korkularım olacak keşke içmeseydim ama bilemiyorumda belki hapı içwerkende hamile kalmış olabilirim ALLAHIM bu sefer yavrumu bana bağışlar inş..Allahım herkese nasip etsin...

yapılcak bişey olsa ya da sakıncalı olsa doktor söylerdi,güven bence..içinide ferah tut artık..
sonuçta stres herşeye zarar biliyosun..

benimde bi düşüğüm var senin gibi..bide yazdıkların şu ana bana tıpatıp uyuyo,düşün kalktım evden çıktım test aldım yazdıklarına denk gelince :1: deli diyosundur belki içinden ama umut işte naparsın :50:

yapılcak bişey olsa ya da sakıncalı olsa doktor söylerdi,güven bence..içinide ferah tut artık..
sonuçta stres herşeye zarar biliyosun..

benimde bi düşüğüm var senin gibi..bide yazdıkların şu ana bana tıpatıp uyuyo,düşün kalktım evden çıktım test aldım yazdıklarına denk gelince :1: deli diyosundur belki içinden ama umut işte naparsın :50:

cnm biliyorum helede düşüğün olmuş inanırım yani Allahım en kısa zamanda sanada versin ama zamanı var inanki stres yapma sende..inş. kavuşursun yavruna...

cnm biliyorum helede düşüğün olmuş inanırım yani Allahım en kısa zamanda sanada versin ama zamanı var inanki stres yapma sende..inş. kavuşursun yavruna...

amin cnm yaaa çok sağol..teşekkür ederim :16:

canım rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip eder işallah,sen içini ferah tut risk olsa doktorun söylerdi progestanda vermiş
artık meleğin seninle o yüzden üzülmek yok sımsıkı tutuncak o annenesine
dualarım seninle...:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back