Kizlar acil yardim 2 ay 2 haftalik kizim var iki gundur karnimin sag tarafinda batma var esimle sadece 1 gun degerlendirdik bugun aksam test boyle

Ben zaten tekrar anne olmak istemiyorum ki cunku bebegim cok kucuk ve ilgime muhtac sadece kafam karistigi icin emin olmak icin yazdim buraya zaten bu test sonucuda hafif silik cizgi 1 saat. Sonra cikti

Ben zaten tekrar anne olmak istemiyorum ki cunku bebegim cok kucuk ve ilgime muhtac sadece kafam karistigi icin emin olmak icin yazdim buraya zaten bu test sonucuda hafif silik cizgi 1 saat. Sonra cikti
Eşimle sadece bir gün “değerlendirdik” deyince öyle anlaşılıyor. Korunmuyor musunuz? Çizgi hemen çıkmadıysa negatiftir bu arada.

Emzirdigim icin doktor cok.kucuk ihtimalle hamile kalirsin dedi bende dikkat etmemistim insallsh yoktur allahim isteyenlere versin insallah tek duam bu
Amin inşallah. Doktordan değil de büyüklerinizden duydunuz herhalde. Hiçbir doktorun süt koruması muhabbeti yapacağını sanmıyorum. Bu şekilde çok var hamile kalan. İstemiyorsanız korunmalısınız, hem de ciddi şekilde.

biz bu halka korunmayı öğretemedik yav...
minnacık bebeğe mi bakacaksınız, hamilelik mi yaşayacaksınız yoksa bebeğiniz daha 1 yaşına bile girmeden doğuma mı gideceksiniz.
eğer hamile değilseniz hem kendiniz, hem de bebeğiniz için korunun lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…