Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar acil yardim 2 ay 2 haftalik kizim var iki gundur karnimin sag tarafinda batma var esimle sadece 1 gun degerlendirdik bugun aksam test boyle
Ben zaten tekrar anne olmak istemiyorum ki cunku bebegim cok kucuk ve ilgime muhtac sadece kafam karistigi icin emin olmak icin yazdim buraya zaten bu test sonucuda hafif silik cizgi 1 saat. Sonra cikti
Ben zaten tekrar anne olmak istemiyorum ki cunku bebegim cok kucuk ve ilgime muhtac sadece kafam karistigi icin emin olmak icin yazdim buraya zaten bu test sonucuda hafif silik cizgi 1 saat. Sonra cikti
Emzirdigim icin doktor cok.kucuk ihtimalle hamile kalirsin dedi bende dikkat etmemistim insallsh yoktur allahim isteyenlere versin insallah tek duam bu
Emzirdigim icin doktor cok.kucuk ihtimalle hamile kalirsin dedi bende dikkat etmemistim insallsh yoktur allahim isteyenlere versin insallah tek duam bu
Amin inşallah. Doktordan değil de büyüklerinizden duydunuz herhalde. Hiçbir doktorun süt koruması muhabbeti yapacağını sanmıyorum. Bu şekilde çok var hamile kalan. İstemiyorsanız korunmalısınız, hem de ciddi şekilde.
biz bu halka korunmayı öğretemedik yav...
minnacık bebeğe mi bakacaksınız, hamilelik mi yaşayacaksınız yoksa bebeğiniz daha 1 yaşına bile girmeden doğuma mı gideceksiniz.
eğer hamile değilseniz hem kendiniz, hem de bebeğiniz için korunun lütfen.
Seni iyi anlayabiliyorum kızım 2 aylıkken bende de böyle çıkmıştı ve hamile olduğumu ogrendim süt koruması tamamen saçmalık hayırlı olsun şuan kızlarım biri 11 biri 10 yaşında ilk zamanlar çok zor ama sonra çok rahat edersin