• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil yadım kürtajdan sonra 2 kez adet olmak

hakus

Hayat sevince güzel
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
181
208
133
kızlr 2 ay önce kürtaj oldum. küretajdan yaklaşık 40 gün sonra adet oldum 3 gün sürdü ve bitti . 10 gün sonra tekrar lekenlenme tarzı bi şey oldu ve hala devam ediyor sizce normal mi

kızlr 2 ay önce kürtaj oldum. küretajdan yaklaşık 40 gün sonra adet oldum 3 gün sürdü ve bitti . 10 gün sonra tekrar lekenlenme tarzı bi şey oldu ve hala devam ediyor sizce normal mi

cnm ilk adetin normal ama ikinci aralık az bence doktora gitmelisin ......

cnm ilk adetin normal ama ikinci aralık az bence doktora gitmelisin ......

dğn gitcektim ama tatildi şimdi de işte olduğum için izin almam biraz zor canım kürtajdan sonra bile bu kadar lekelenmem olmadı. normal mi değilmi anlayamadım

dğn gitcektim ama tatildi şimdi de işte olduğum için izin almam biraz zor canım kürtajdan sonra bile bu kadar lekelenmem olmadı. normal mi değilmi anlayamadım

cnm geçmiş olsun ama dediğim gibi aralığı az gitmende fayda var yada en azından doktorunu aramalısın.....

Bende 21 aralıkta kürtaj oldum ocak ayında iki kez adetim oldu şubatta hic olmadım martta ikizlerime hamile kaldım.tabi rahmin toparlanmasi düzene girmesi zamanla olucak demisti Dr.bence normal korkulacak birşey yok canım

Back