- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen çıktı kurudukça netleşti canımCizgi var galiba.. ne kadar zaman da cikti
Geç döllenme olabilir.Hemen çıktı kurudukça netleşti canım
10 günü geçsin öyle giderim diyordum artık çıkar varsa dimi canımGeç döllenme olabilir.
Kesin sonuç için kan testi yaptır istersen.. 7 günde geçmiş zaten
Tabi ki cikar.. Benim 6 günüm geçmişti, idrarda çıktı.. 7.gunumde kan testi yaptırdım..10 günü geçsin öyle giderim diyordum artık çıkar varsa dimi canım
Hadi inşallah canımTabi ki cikar.. Benim 6 günüm geçmişti, idrarda çıktı.. 7.gunumde kan testi yaptırdım..
Yazmam mı hiç ilk burda paylaşırım kısmetseBuraya yazmayı da unutma❤
insaAllah canm.. ,Yazmam mı hiç ilk burda paylaşırım kısmetse![]()
Maalesef yapamıyorum ki tatlım negatif yapmak için güzel bir program bulamadım henüzCanım fotoyu negatif yapıp bakarsan net anlaşılır
Maalesef yapamıyorum ki tatlım negatif yapmak için güzel bir proğram bulamadım henüz![]()
Teşekkür ederim eline sağlık canım durum ne peki senceBen senin yerine yaptım canım. Her telefonun düzenle seçeneğinde var.
Yani emin olmamakla beraber sanki testin kendi çizgisi gibi yani ben ikinci çizgiyi göremedim sen birkaç gün sonra tekrar yap testTeşekkür ederim eline sağlık canım durum ne peki sence❣
Çok teşekkür ederim canım kısmet artıkYani emin olmamakla beraber sanki testin kendi çizgisi gibi yani ben ikinci çizgiyi göremedim sen birkaç gün sonra tekrar yap test
Bilmiyorum ama idrar testinde pozitifi görmeden gitmekte istemiyorum tatlımVala ben çok silik gördüm ikinci çizgiyi canım ve gördüğüm pembe bı silik çizgi vardır insAllah kan ne zmn vereceksin![]()