KIZLAR ACİL TESTİME BAKIN

Kan verin bence var ☺️
Koruma çizgisi falan diye bahsediyorlar ben biraz acemiyim bide aslında regl belirtilerim de var hemen ümitlenmek istemiyorum dünde test yaptım ama testte 1 saat kadar sonra silik çizgi gördüm bugünde tekrarladım ama hemen 5 7 dk sonra baktım silik çizgi çok netti

Koruma çizgisi falan diye bahsediyorlar ben biraz acemiyim bide aslında regl belirtilerim de var hemen ümitlenmek istemiyorum dünde test yaptım ama testte 1 saat kadar sonra silik çizgi gördüm bugünde tekrarladım ama hemen 5 7 dk sonra baktım silik çizgi çok netti
Silik çizgi var koruma çizgisi olmaz ama gebelik gibi duruyor

Kızlar regle iki günüm var dün de test yaptım laboquick dün 1 saat sonra silik çizgi çıktı bugün de az önce tekrarladım süre tuttum 7 dk sonra gidip baktığımda teste silik çizgi vardı sizde bakarmısınız buraya atınca biraz netlik düşüyor
Bi saat sonra çıkan geçersiz sayılır 10 dk sonra çıkan geçerli sayılır kan verme imkanın varsa kan ver eğer yoksa bikac gün sonra testi tekrarla çizginin biraz daha belirginlesmesi gerek ve sabah ilk idrarla yapsan daha iyi sonuç alırsın

Bi saat sonra çıkan geçersiz sayılır 10 dk sonra çıkan geçerli sayılır kan verme imkanın varsa kan ver eğer yoksa bikac gün sonra testi tekrarla çizginin biraz daha belirginlesmesi gerek ve sabah ilk idrarla yapsan daha iyi sonuç alırsın
7 dakika içinde baktım silik ama çok net gözle görülür şekilde
Kan verme imkanım yok maalesef yarın tekrarlicam sabah ilk idrar ile

İnşallah amin Allah kucağına almayı nasip etsin hiçbirimiz evlatsiz birakmasin rabbim isteyen herkese nasip olsun ama siz sabah direk ilk idrar ile yapın gebelim testini muhakak haber verin şimdiden hayırlı olsun
Amin ne güzel dua ettiniz öyle çok teşekkür ederim ☺️ muhakkak haber veririm

Her daim Allah herkese nasip etsin inşallah 🙏 evlatsiz ev aile kalmasın 🙏 hayırlı aile nasip etsin evlada da güzel aileler.
Her daim Allah herkese nasip etsin inşallah 🙏 evlatsiz ev aile kalmasın 🙏 hayırlı aile nasip etsin evlada da güzel aileler.
Canım ben dayanamadım tekrar yaptım şimdi 5 dklık sonuç alttaki üstteki de ilk yaptıgımdı bugün

Eklentiler

• IMG_8799.webp
    IMG_8799.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 9
Back
X