• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil sorum var(

Aygun22

...
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
195
25
48
Öncelikle herkese merhaba. Ben 5-ci haftama geçtim. Yerleşme kanamam 4 gündür sürüyor. Kahverengi renkte geliyor ama ara bir koyu kırmızı oluyor. Sizce düşük ola bilir mi? Hafif kasık ağrım var. Aranızda yerleşme kanaması çok olan var mı? Ve ikiz kanaması kaç gün oluyor? Bu konuda bilgilenmek istiyorum da. Önceden teşekkürler.❤️🌹🌸

Öncelikle herkese merhaba. Ben 5-ci haftama geçtim. Yerleşme kanamam 4 gündür sürüyor. Kahverengi renkte geliyor ama ara bir koyu kırmızı oluyor. Sizce düşük ola bilir mi? Hafif kasık ağrım var. Aranızda yerleşme kanaması çok olan var mı? Ve ikiz kanaması kaç gün oluyor? Bu konuda bilgilenmek istiyorum da. Önceden teşekkürler.❤🌹🌸
Doktoruna haber verdin mi? Progestan fitil kullaniyo musun

Öncelikle herkese merhaba. Ben 5-ci haftama geçtim. Yerleşme kanamam 4 gündür sürüyor. Kahverengi renkte geliyor ama ara bir koyu kırmızı oluyor. Sizce düşük ola bilir mi? Hafif kasık ağrım var. Aranızda yerleşme kanaması çok olan var mı? Ve ikiz kanaması kaç gün oluyor? Bu konuda bilgilenmek istiyorum da. Önceden teşekkürler.❤🌹🌸
Yardımcı olmak isterdim ama hiç yerleşme kanaması yaşamadım 6 haftalık hamileyim keseyi de gördüm ama bende kanama olmadı

acil doktorunuzu arayın yada gidin.. her insanın bünyesi farklı.geç kalmayın tedbir almakta...

Anladım canım. Doktora haber vericem ama dedim önce bir bilgi toplıyım
Kanama herkeste farkli sekilde ve farkli sebepten oluyo. Mesela benim ikizlerde 7. Haftada oldu ben progestan fitil kullaniyodum hemen doktoru aradim kullan fitili uzan korkma yarinda gel demisti fitilden sonra kanama hemen kesilmisti

Kanama herkeste farkli sekilde ve farkli sebepten oluyo. Mesela benim ikizlerde 7. Haftada oldu ben progestan fitil kullaniyodum hemen doktoru aradim kullan fitili uzan korkma yarinda gel demisti fitilden sonra kanama hemen kesilmisti
Kaç gün oldu canım kanaman?

Kaç gün oldu canım kanaman?
Gun bile degil. Gece 1 gibiydi zaten uyucaktim bi wcye gidim dedim kani gordum tabi bi telas oldu. Doktoru aradim hemen. fitili kullanip uzandim butun gece sirt ustu yattim sabaha az bi kahve leke geldi bi daha da olmamisti

Back