Yok maelsf negatıf artmaz bu olsa mesala dıyelim 2cıkmaz1katı ıkı gun sonra 2cıkar küsaratına bakarsak da 3den yukarı olur ama o da sayılmaz o ayrı ornekleme yaptım eger 5cıksaydı umut olabrdi ama bu olmıcak anlamına gelmez de adete daha varsa adet gununden sonra da artar canını sıkma sen gününe varsa umut da vardır
Bunun önemı yok 3de cıkar 4de dalgalanma olur buna takılma 5üstü önemı var anlıyorum senı umut arıyorsun bende boyledım ama artıyor sonra sonra zaman gectıkce anlıyor insan ve gebelik olan birinde 2kat artar o da yok maalesef adet olmazsn tekrar bak üzme kendını
Bunun önemı yok 3de cıkar 4de dalgalanma olur buna takılma 5üstü önemı var anlıyorum senı umut arıyorsun bende boyledım ama artıyor sonra sonra zaman gectıkce anlıyor insan ve gebelik olan birinde 2kat artar o da yok maalesef adet olmazsn tekrar bak üzme kendını
Ya ben 45 gun once kurtaj oldum henuz adet olmadim doktora gittim o da beta istedi bende bi umutlandim acikcasi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en kisa zamanda
Ya ben 45 gun once kurtaj oldum henuz adet olmadim doktora gittim o da beta istedi bende bi umutlandim acikcasi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en kisa zamanda
Ondan olabilir kuzum ya beta düşük çıkmış zaten galiba büyük ihtimalle adet günü yakındır mutlaka adet gününden 1.02 ay dinlen öyle olsun rahim toplasın kendını cok cok gecmıs olsun