• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar acil saçımı boyamam lazım ama neye boyasam ???

Zoraki00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
144
0
96
Karabük
Merhaba kızlar yeni bir konu acmamam gerekiyodu biliyorum ama bir çözüm bulamadım artık yaa ne yapsam bu saclar ne renk? bana yakısırmı acaba esmerim ama cok esmer değil , kahve gözlüyüm.Birde neden kuaförlerin boyadıgı boya süpr tutuyoda kendi boyadıgımız boyalar sönük kalıyor bende sacımı çikolata kahve yaptım ancak güneste bir seye benziyo onun dısında normal sırdan bir sey gibi yardımlarınız ricaaa sevgilim mayıs 15 de askerden gelcek o yzden yardım ayın 5 ine dek boyamam gerek

Eklentiler

• $jjjjj.JPG
    $jjjjj.JPG
    27,5 KB · Görüntüleme: 183
  • $75439_0[1].jpg
    $75439_0[1].jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar birde bunlar varr sizce hangi renkler uygun ??

Eklentiler

• $JJJ.jpg
    $JJJ.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 189
  • $FFF.jpg
    $FFF.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 357
Kızlar bu renklere yakın renk istiyorum sizce hangisi olsun yaaaaaa arkadaşlar çikolata kahve tonları dersin diyorlar ama ne bileyim kuaförlere istediğim rengi tarif etmek sıkıntılı.sizce bu renkler ona yakınmı sizce hangi sac daha güzelllllllllllll

Merhaba kızlar yeni bir konu acmamam gerekiyodu biliyorum ama bir çözüm bulamadım artık yaa ne yapsam bu saclar ne renk? bana yakısırmı acaba esmerim ama cok esmer değil , kahve gözlüyüm.Birde neden kuaförlerin boyadıgı boya süpr tutuyoda kendi boyadıgımız boyalar sönük kalıyor bende sacımı çikolata kahve yaptım ancak güneste bir seye benziyo onun dısında normal sırdan bir sey gibi yardımlarınız ricaaa sevgilim mayıs 15 de askerden gelcek o yzden yardım ayın 5 ine dek boyamam gerek

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=14268&d=1240728602

bu saç rengi çok güzel
zaten tüm fotolardaki saç renkler birbirine benziyor
beğendim, pınar altuğ saçları da güzel
o kadar uzun mu saçın? uzunsa hafif katlı kesim ve bu renk çok güzel olur eminim
benim de saçım çikolata kahve ama gayet belirgin, voila ile boyuyorum, güzel bence
bi de uzasalar tam süper olcak süprizzzzz

Bende onu cok begendim de işte korkuyorum saçların tam göğüs hizamda fön cekilince süper duruyo acaba tenime uygun olurmuu ki acaba ama yakısır yaa sonucta esmerim :)) cok kara esmerlerden değilim ama

o ilk renk cok güsel cnm bence cok yakisicak sana :)) kuaförde boyat bi defalik saclarini hem onlarada danisirsin :)

Back