• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil 🚨 HIRILTI !

Guls_tscl

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2024
277
202
18
Selam hanımlar…
Bebeğim de,yaklaşık 24 saattir devam eden bi hırıltı var. Burun tıkanıklığından kaynaklı olduğunu düşünüp serum fizyolojik kullandım.Bi tık rahatlar gibi oldu.Ateş,öksürük yok. Hırıltı burundan kaynaklı gibi çünkü ağzından nefes alırken rahat alıyor.Yarın doktora götüreceğim fakat sizin önerileriniz konuyla alakalı tecrübeleriniz varsa öğrenmek isterim.(3.ayı bitirdik)
Sevgiler

Hirilti burundan geliyorsa hasta degilse normal ayi kucuk bu ayda burun icindeki konkalar vs daaha yumusak oldugundan o sesi cikarabilirmis salgin var gec saatte gorurun yogun saatte gitmeyin bende bu sekilde gitmistim hirikti var diye kucukken ama.genel durumuna bakin

Selam hanımlar…
Bebeğim de,yaklaşık 24 saattir devam eden bi hırıltı var. Burun tıkanıklığından kaynaklı olduğunu düşünüp serum fizyolojik kullandım.Bi tık rahatlar gibi oldu.Ateş,öksürük yok. Hırıltı burundan kaynaklı gibi çünkü ağzından nefes alırken rahat alıyor.Yarın doktora götüreceğim fakat sizin önerileriniz konuyla alakalı tecrübeleriniz varsa öğrenmek isterim.(3.ayı bitirdik)
Sevgiler
Bie de odanin nemine bakin kurulukta bunu yapar buhar makineniz varsa calistirin odada nem olcer olsun yuzde 40 45 arasi bise olsun o da yoksa petege islak havlu koyun ketil calistiein icerde biraz hic bisey yapamiyorsaniz eczaneden nazal nem var alin damlatin burnuna bir de rahat nefes almasi icin coldmix yag var yastiga damlatin karisimli yag

Hirilti burundan geliyorsa hasta degilse normal ayi kucuk bu ayda burun icindeki konkalar vs daaha yumusak oldugundan o sesi cikarabilirmis salgin var gec saatte gorurun yogun saatte gitmeyin bende bu sekilde gitmistim hirikti var diye kucukken ama.genel durumuna bakin
Teşekkür ederim yanıt için.
Bu sabah öksürükte vardı doktora gittik ciğerlerini dinledi sorun olmadığını,üst solunumdan kaynaklı olduğunu söyledi. Ateş vs.yok…
Burun temizliği ile devam ediyoruz bakalım.

Back