Kızlar acil parfüm tavsiyesine ihtiyacım var!

Christina A. By Night hypnotic poisona çok benziyor ama onun kadar kötü gelmiyor bana kokusu.
Nefis bir şey gerçekten. Ama kalıcı olmadı bende.

Alien gerçekten güzel bir koku güzel bir kadın gibi kokuyor :) ama herkes beğenemeyebilir :) her zaman tek favorim chanel coco mademoiselle:) ayrıca alien gerçekten ağır ve kalıcı hemde baya ve bende beyaz tenliyim birde casmir kullandığımı hatırlıyorumda ağır ağır şeker kokan oydu sanırım içim bayılmıştı.

Son düzenleme:
Konuyu baştan yeni okudum da chance da bende hiç kalmıyor mademoiselle kalıyor birde lancome miracle sıktığımda çok kalıyor sanırım herkes çok beğeniyor soruyor ama ben sevemedim içinde çiçeksi bir havası var pudra kokusuyla karışık

Escada magnetism öneririm oldukça memnunum :)

cnm onca parfumu kullanmış biri olarak şunu dıyebılırımkı givenchy elixir ange ou demon (mor uzun şişe) yada christian dior un pure posion (açık lila olan şişe)..en guzel ve en kalıcı bulduğum herkesın sorduğu çok begendıgım 2 koku

Allah allahh Coco Mademoiselle çok kalıcıdır aslında demekki kişiye görede değişiyor kalıcılık :26: Hiç tarzım değil ama sana Carolina Herrera 212 Sexy'i öneririm görümcem kullanıyo mübarek bizim eve girer girmez kokusu heryere işliyo siniyo çok ağır bir koku ama çokta kalıcı bir koku belki siz seversiniz bi bakın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…